resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11672
    (bkz: ahımız var hocam)

    bu adama söyleniyor bu laf. bugünlerde galatasaray'a yamanmaya çalıştığı gibi çirkin bir ithamla karşılaşıyor. sırf kendisini haksızca eleştirenleri bile anlayabildiğini söylediği için 'ticari bekleme yapma' diye dalga geçiliyor bu adamla.

    galatasaray'dan ''kovulduğunda'' bu haldeydi.

    http://fs5.directupload.net/.../161007/ryg45yoy.jpg

    ayrıldıktan hemen sonra yaptığı basın toplantısını şu cümlelerle bitirdi.

    ''son sözüm beni ben yapan, fatih terim'i imparator diye bağrına basan, iyi günümüzde de kötü günümüzde de daima yanımızda olan muhteşem galatasaray taraftarına. ben ne sizden ne de galatasaray'dan ayrılmadım, ayrılmam. ben ne sizi ne de galatasaray'ı bırakmadım, bırakmam. şimdi elimi kalbime götürüyorum, kalbime koyuyorum ve galatasaray taraftarının benim için yaptıklarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.''

    ben de sırf aysal'ın kendisine karşı o sakat tutumu yüzünden bir inat uğruna demirören'le çalışmasını büyük bir hata olarak görüyorum evet. ama bu kendisini silmek için yeterli bir gerekçe değil olamaz da kimse kusura bakmayacak. hele de 'geri dönmek için ayak yapıyor' gibi çirkinlikleri okudukça gerçekten midem bulanıyor. ayıptır. giderken ne dediği de ortada bugün neler dediği de. böyle bir dili kullanmak için ya katıksız bir terim düşmanı olmak gerekiyor ya da terim'i hiç tanıyamamış olmak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın