resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11605
    istifa etmesinin kimseye yararının dokunmayacağını düşündüğüm türkiye futbol direktörü.

    2018 dünya kupası elemeleri için güzel bir gruptayız. yerli yabancı hocalar, son yıllarda milli takımda istediklerini yapamadılar fatih terim hariç. kendisinin ve ekibinin son yıllarda milli takım için keşfettikleri gelecek vaad eden birçok genç yıldızımız var ve küçük çaplıda olsa yeni bir kadro yapılanması var. ben en az euro 2020'ye kadar kalması taraftarıydım. hele ki artık yaşlanmakta olan, 2 sene sonraki dünya kupasında 35 yaşında olacak takımın kemik isimlerini elemelerin en başlında kesmesi bence pozitif bir yaklaşımdı. ancak görünüyor ki ipi çekilmiş.

    istifa haberleri doğruysa;
    kendi kararı olmadığı açıkça ortada olan, göklerden gelen istifasıyla beraber milli takım kesinlikle bir bocalama dönemine girecek ve gelecek 4 yılımız, şafaktaki 2 turnuva hayalleri muhtemelen suya düşecek. eğer olur da gidersek zaten kendisinden daha güçlü olan hesap sorucumsu lar kadroda kendilerine her türlü yer bulacak 35 yaş ortalamasıyla.

    buraya kadarını çokta umursamam, sadece emre mor gibi yetenekleri izleyemeyecek olmama üzülürüm.

    ancak hepsinden önemlisi galatasaray bu işten karlı çıkamaz.riekerink bey en ufak bir duraksamada, haksız bir deplasman sonucunda, haksız bir şekilde koltuğunun sert bir sallantıya girdiğini görecek. umarım böyle durumlarda, uzun dönemli planlarını günü kurtarmaya çevirmez, çevirmeyeceğine inancım tam.

    fatih terim'e geri dönersek; umarım istifası sonrası adaleti italya, ingiltere gibi ülkelerde aramayı düşünür türkiye'de kalmak yerine. zira itibarı yerle bir olmuş durumda ve ülkedeki düzenlerin kullanıp attığı yeni bir harun erdenay olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın