resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1293
    gerçekten övgülere katılmayı çok isterdim ama ben galatasaray' da geçen seneden farklı sadece oyuncu kalitesini görüyorum şu ana kadar. forvette eren yerine umut, orta sahada tolga yerine bilal oynasa ve bu kadar etkili bir bruma olmasa geçen senenin kopyası derim bu sezona.

    çok gereksiz övülüyor kendisi şu ana kadar. ben kötü diyemem, demiyorum da ama bu kadar övülecek bir şey yaptığını da düşünmüyorum oyun anlamında. galatasaray hala pozisyon bulamıyor, hala pozsiyon veriyor. bunun tek istisnası rizespor maçı. onda da gerçekten rize çok vasattı. aldıkları her topu uzun oynadılar ve biz topu kapmak için çok fazla uğraşmadık.

    bu hafta, yani beşiktaş maçıyla ak koyun akra koyun ortaya çıkacak. dilerim siz haklısınızdır, dilerim galatasaray' a dar alanda presi, şok presi vs. vs çok iyi uygulatıyordur hocamız ve beşiktaş' ı öncelikle oyun olarak yeneriz deplasmanda. ama ben öyle düşünmüyorum. tekrar teşkil etmemesi için oynadığımız futbolla ilgili görüşlerimi yazdığım şu entryi bırakıyorum;

    (bkz: #2027222)

    bunun dışında üzülerek söylüyorum ki kendisiyle beraber performansı yükselen bir oyuncu henüz görmedim takımda. stoperler ve bekler geçen sene bıraktıkları gibi devam ediyorlar, selçuk zaten 3 senedir aynı, yokları oynuyor; sneijder istekli ama belli dönemler hariç sneijder hep sitekliydi bence galatasaray forması altında, eren, bruma ve tolga ise harika performans gösteriyorlar ama takıma bu sene katıldılar ve zaten onlar sayesinde geçen seneden daha farklı görünüyoruz.

    edit: ufak yanlış anlamalar olmuş. düzeltelim. hocayı seviyorum, destekçilerinden biriyim. sezon başındaki kadro yapılanmasını ben de çok begendim. umut olcan tarık ile yollar ayrıldı bu harika. forvet istedi, orta saha istedi bunlar da harika ama öncelikle bunlar zaten olması gereken şeylerdi. hiçbirimiz hoca değiliz ama sanırım hepimiz umut ve tarık' ı postalar mutlaka forvet ve orta saha isterdik. bir tek ufak bir azınlık olcan a bir şans daha verirdi belki. bu yapilanmaya kimsenin itirazi yok. bunu ben de ovdum ama ben saha içinde aranizdan bazı arkadaşların gördüğü kadar iyi şeyler göremedim henüz. bu gormeyecegim demek değil, umudum yok demek de değil ama henüz olmamış şeyi övmek bana doğru gelmiyor. galatasaray şu ana kadar rizespor maçı hariç hicbir maçta rakibi sahadan silmedi. hiçbir maçta müthiş pres yapıp rakibin çıkmasını falan engelleyemedi ya da müthiş pozisyonlar bulmadı. hatta rize maçında dahi cok pozisyon bulamadı. dolayısıyla ben saha içerisinde henüz hocamizi övebilecek çok fazla şey göremedim. geçen seneye göre elbette bir fark var ama geçen sene umut, bilal varken bu sene eren, tolga var ki ikisi de şu an takımın en iyileri. bir de bruma faktörü var. aranızda kendisini hala nasıl eleştirenler var bilmiyorum ama adam her maç en az 1 net pozisyon demek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın