• 24
    bu işi en kötü yapanlar televizyonda, gazetelerde gördüklerim.
    gerçekçten kötüler. çünkü hiç birinin özgür iradesi yok.

    8-10 sene olmuştur şöyle 15 dakikadan fazla spor programı izlemeyeli, gazeteden köşe yazısı okumayalı. gerek yok. seviyorum bu işleri ama niye boş adamlarla vakit harcayayım. bu gün sözlükte harcayacağım yarım saat bana onlarla harcayacağım yarım günden çok daha fazla şey katıyor.

    hayır fenerbahçe maçı ile ilgili mesela yorum istiyorum. yemin ederim antu'da takılmak bile daha doyurucu. evet adamların hepsi fenerbahçeli. hem de koyu. ama en azından bizler nasıl özgür beyinleriz, onlar da fenerbahçeli özgür beyinler. e tabi hepsini kaale almıyorum. ama televizyonda 1 saat vakit harcasam bana bir şey katacak tek cümle duymuyorum. orada ise en azından arada kayda değer yorumlar oluyor.

    keza twitter. güzel hesaplar var. analiz kasıyor adamlar. televizyonda ara ki koşu mesafesinden başka analiz bulasın. onu da işlerine gelirse gösteriyorlar.
    hileli piero cihazlarına falan hiç girmiyorum...
    hayır bir ahmet çakar, erman toroğlu ya da seviyesizlikleri ile komik olmaya çalışan adamların toplandığı programlar insana ne katabilir ki?

    iddia ediyorum galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve çeşitli taraftar platformlarından 30 tane adam bulacaksın. tüm spor yorumcularından fazla ve doyurucu içerik üretirler.

    bu ne amk... maçı 5-0 kazanıyoruz. bitiş düdüğü ile kumandayı alıp televizyonu kapamam arasında geçen süre, istanbul trafiğinde sarı yandıktan sonra kornayı duymamla aynı. şöyle televizyonda 2 spor programı takip etme keyfi kalmadı.

    ama olsun. belki o sayede sözlüğü, iletişim kurabileceğimiz galatasaraylıları sevdik...
    bu da güzel.
App Store'dan indirin Google Play'den alın