• 74
    su adamın haline gercekten üzülüyorum ya. dün yine twitterda adama söylenen seyleri okudum ki sabir tasi olsa catlar amk insan.

    ne istiyorsunuz oglum siz bu adamlardan da böyle sert yorumlar yapıyorsunuz? bu az ünlü olanlara karsi da daha bir agresifsiniz amk. sanirim bizim aramizdan ciktigi icin, blog dunyasindan tv dunyasına gecmeyi basardigi icin bu öfke. yani sizin de yapabileceginiz birseyi basardigi icin bu kadar öfkelisiniz adama.

    adama söylenen laflari okuyorum. cidden bunlari söylemek icin gerizekali olmak lazim ya. taraftarlık mı insani bu kadar salaklastiriyor, yoksa gercekten mi bu kadar salak bu insanlar? akıl alır seyler degil.

    adama gokhan inleri mi alirdin t.cigerciyi mi diye soruyorlar. tolga diyor. öbür gerizekali ordan cikiyor ikisinin kariyerini koyup hakaret ediyor ugura. yahu bu kadar mallıga bir insan nasil tahammül eder? kanser olmasa iyi bu cocuk ya.

    melonun tekniginin cok üst düzey oldugunu söylüyor. yahu bunu kabul etmemek icin kör olmak lazim kör. burdaki bir renktas da cikip bunu söyledi diye adami futboldan anlamamakla itham ediyor. bak suna hele. bir cümleden yapti bütün analizi.

    vallahi allah sabir versin bu arkadasa ya. sadece ona degil, blog camiasindan oralara gitmis tüm arkadaslara.

    'size su müstehak' muhabbetini cok sevmiyorum ama cidden bu adamlarla ugrasip duranlara levent tüzemen, gürcan bilgic müstehak amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın