• 5250
    galatasaray futbol takımı için her zaman en iyiyi bilen taraf olmuştur.

    bu bir eleştiri değil, ironik bir yorum değil. gerçekten böyle. hatta her zaman kızarız "kabak gibi açık olan gerçekleri yöneticiler nasıl göremiyor?" deriz. geçen yıl bunun en canlı kanlı örneğiydi. bas bas bağırdık, takımda şuralar eksik buralar eksik. böyle sezon geçmez dedik. ama hamzason sağolsun, içimizde hallederiz diye diye takımın içine etti.

    ve sonuç: taraftarın beklediği gibi

    geçen yıl sezonun ilk haftasından itibaren hepimiz pembe rüyalarla yaşasak da biliyorduk yine de, "olmayacak" diyorduk. olursa "galatasaray gücü" derdik diyorduk. galatasaray bitti demeden bitmez diyorduk ama bittiğini hepimiz biliyorduk hatta biçoğumuz daha sezon başlamadan biliyordu.

    ama bu yıla bakıyoruz. gerçekten doğru şeyleri takdir eden bir taraftarız biz. görüyoruz ki takımın eksik yerleri üzerine çalışılmış. henüz o eksiklerden 1-2 tanesi doldurulamamış olsa da en azından farkındalar. "takım içinden hallederiz, eksik değil oralar" diye bi görüş yok. transferler beklediğimiz gibi üst düzey olmasa bile yine biliyoruz ki bu çalışılmış eksiklikleri dolduracak transferler. zaten sadece ligde varız, yeter diyoruz bu yıl.

    çok gerçekçi bir taraftarız. ve bunun bilinciyle diyoruz ki "bu sene şampiyonuz"
App Store'dan indirin Google Play'den alın