resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 771
    kendisi hakkinda ben de pozitifim. yalniz beklentiyi belirlemek icin sure lazim. ben super kupa dahil 10 maclik bir kredi veriyorum. hoca futbolcudan anliyor bu cok net. aldirdiklari, veto ettikleri ve gonderdikleri bunun en buyuk ispati. ayrica oyuncu gelisimi mevzusunda adam zaten uzman. yalniz bu malzemeden nasil bir urun cikaracak merak ediyorum. zira oyuncu yetistirmekle oyunculari bir yarisa hazirlamak farkli seyler. tek tek mevkilerin gorevlerini teorik olarak anlatmak baska 11 kisiden olusan takimi ayni dogrultuda oynatmak baska. gecen sezon son duzlukteki cikisi daha cok futbolculara bagliyorum ben. is ciddiye binince vites arttirdilar ve oyle kazanildi maclar. kaldi ki o maclarda bile kronik sorunlarimiz tum ciplakligiyla ortadaydi.

    dedigim gibi bir 10 mac kadar bekleyelim. oyun anlayisimizi tempomuzu ve skorlara gore alacagi aksiyonlari gorelim, sonra anlariz ne ummamiz gerektigini.

    edit: 10 maçlık kredi oyun anlayışının öğrenilmesi açısından söyledim. riekerink ilk kez bu büyüklükte bir takımda hocalık yapıyor. biliyoruz işte taraftarı. "bekleyelim" falan bizim harcımız değil. bu 10 maçta 3-4 maç puan kaybetse "alt yapıya dönsün" diyeceğiz. bir bakalım diyorum. ne oynayacağız, hızımızı, taktiğimizi bir görelim dedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın