• 15036
    bruma, sinan, sneijder, muslera, poldi ve carole gibi formda futbolcular, yıllar sonra alınan forvet* ve can hocamız riekerink ile beraber taraftarın umutları biraz olsun düzelmiştir.
    eğer manchester maçında olduğu gibi diri ve dikine oynamaya çalışan* bir selçuk olacaksa o da bu yılın piyangosu* olabilir. denildiği gibi ısıran* bir ön libero da alınırsa selçuk'un yükü hafifletilip biraz daha hücuma odaklanmasına neden olabilir ki bu da hem selçuk'u hemde biz taraftarı çok rahatlatır. böylece defansında yol geçen hanına dönmesinin önüne geçilebilir. chedjou da gönderilecekse denayer kiralanabilir ya da daha orta yaş ve kesici* bir stoper alınabilir. gönderilmeyecekse zaten avrupasız bir sezon için chedjou yeterli bence.* * şuan için en kritik bölüm ön libero..*

    galatasaray bir his takımıdır, evet. ancak hislerle yönetilemez.* profesyonel ve adil kafalarla yönetilir ki ben bunu riekerink hocamda görüyorum. umarım bu takıma da yansır ve artık daha diri ve daha toplu oynayan bir galatasaray izleriz.
    tanıma gelince;
    (bkz: canım takımım)
App Store'dan indirin Google Play'den alın