• 14979
    her ne kadar kazık yesek de bütün transferler teknik heyetin onayıyla yapıldığı için mantıken doğru isimlerdi. gerçekten eksik olduğumuz mevkilere takviye yapıldı. artık tek eksiğimiz doğru dürüst bir sol stoper.

    hakan her hafta 90 dakikayı kaldırabilecek gibi durmuyor, ayrıca defansı önde kurduğumuzda çok ağır kalıyor. serdar ve chedjou da sol stoper olarak oynamaya alışık değiller, belki o mevkiye de alışırlar ama çok zeki oyuncular olmadıklarından alışma sürecinin faturası ağır olabilir. semih ise kafa topu alamadığı için benim gözümde bir stoper alternatifi değil. ben galatasaray'ın rakibi olsam, tandemde semih'i gördüğüm anda "çocuklar hiçbir şey oynamanıza gerek yok, yalnız galatasaray'ın cezasahasına top şişirin, 26 numaralı futbolcu zaten gollük bir hata yapacaktır" deyip bırakırım. aslında o mevkide koray düşünülebilirdi ama o da ağır biçimde sakatlandı maalesef.

    kısacası kesinlikle bir sol stoper ihtiyacı var. kafa toplarında rakibe gol hediye etmeyecek kadar iyi, savunmayı önde kurduğumuzda problem yaşamayacak kadar hızlı, yerli yersiz kart görmeyecek kadar soğukkanlı birini kiralayıp getirsinler işte. zaten sadece türkiye ligi'nde oynayacağız, acayip işler yapmasına gerek yok.

    bir diğer sorun carole sakatlansa yedeğinin linnes, tolga ciğerci sakatlansa yedeğinin hamit altıntop olması ama yönetim denen topluluk daha olcan'ı umut'u gönderememişken bu mevkilere kolay kolay takviye yapamaz diye düşünüyorum. en azından devre arasına kadar carole ve tolga sakatlanmasın diye dua etmekten başka çaremiz yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın