• 14963
    şu anda st bölgesi için 4 isim var gündemde: hugo rodallega, eren derdiyok, oumar niasse, wilfred bony.

    eğer 1 st alınacaksa normal olarak 4 seçeceğimiz, eğer 2 st alacaksak 6 kombinasyonumuz mevcut.

    açıkcası ben bu listede bony dışındaki 3 seçenek farklı bir kategoride. istemiyorum demenin tek sebebi maliyetinin bizi zor durumda bırakabilecek olmasıdır. zira maaş sıkıtımız var.
    yaşından, potansyelinden ve yeteneğinden dolayı da oumar niasse diğerleri arasında en iyisi bana kalırsa(u: genel anlamda söylüyorum, oyun tarzı vs. farklı tabiki. uygun olmak farklı bir şey).
    eren ise tarz olarak içlerinden pivot olmaya en uygun isim. ancak sakatlık durumu, iri bir oyuncu olmasından dolayı zor toparlanması...
    rodallega'yı ise artık istemiyorum çünkü serbest kalma bedelini kullanmayıp* 2 milyon+futbolcu verecek kadar geri zekalı olduğumuzu görmek istemiyorum.

    en iyi senaryoya gelirsek, 2 st alıp oyun silahlarımızı güçlendirebiliriz.bony çok farklı bir seviye olduğu için hem maddi anlamda hem futbol anlamında eşit şartlarda bir değerlendirme yapabilir miyiz bilmiyorum. örneğin ben ilk haber çıktığında -3 milyon€ kiralık bedeli, 4 milyon € yıllık- karşı çıkmıştım. ama bony gelse yaratacağı farkı göz ardı etmek aptallıktan başka bir şey olmaz. bony ve eren çeşitlilik olarak en iyi ikili gibi duruyor şu an ama bony yerineniasse geleceği düşünürsek daha mantıklı duruyor çünkü niasse'ı opsiyonlu alıp daha sonra gelir elde edebiliriz artık avrupa etiketi de var, akhisar'dan bile 5'e gittiğini unutmayalım.

    başlarda niasse'nin oyun tarzından dolayı bize uymayacağını düşünüyordum ama baskılı ve hızlı bir takım olacağız gibi duruyor, niasse'ın kanat oyuncularına müthiş ayak uyduracağını ve kontralardan çok canlar yakacağını düşünüyorum. ama şöyle bir şey var örneğin niasse ve bony olursa iki st de kiralık olmuş olacak. bony imkansız ama niasse alınabilir opsiyonla tabi sonra.

    eren derdiyok'a gelirsek, müzmin sakat olması çok düşündürücü hele ki sadece eren'i alırsak yandık demektir. katkı vereceğini düşünsem de açıkçası diğer isimlere göre beni daha az heyecanlandırıyor; tabi bu sığ bir düşünce, sadece hissiyat. topu tutar, kafa vurur, stoperlerle boğuşur evet ama eren 1 ay sahalardan uzak haberini alıp yine st'siz kalabiliriz. 2 st geliyor gibi bakarsak daha iyi gözükebilir. kim kulübede eren gibi bir golcü istemez ki fernandao'dan kötü mü eren? sıkı kapanan takımlara karşı kulübeden gelip hava toplarında tam bir tabanca olabilir.

    rodallega değerlendirmesini dediğim gibi yapmak istemiyorum bu saatten sonra 1.5 milyon üstü verilip alınırsa enayiliğimizin bir kez daha ilanı olacak.

    özetle bony fantezisini bir kenara bırakırsak, oumar niasse ve eren derdiyok ikilisinin hem maddi anlamda hem oyun çeşitliliği anlamında en uygun ikili olduğunu düşünüyorum. ama bony de fantezi olacak kadar iyi. ben de kafamda net bir tablo çizemiyorum gördüğünüz gibi.

    yapın şu transferleri beh, atçılara 3.yıldızı, şikecilere 4.yıldızı tak-tır-ma-ya-ca-ğız!
App Store'dan indirin Google Play'den alın