• 14921
    max kruse'nin özel yaşamı sıkıntılı...

    niasse yetersiz, hamza'nın istediği oyuncu olduğu için hayır gelmez. hem bak everton'da şans bulamadı...

    rodallega yaşlı, anadolu'dan futbolcu alınmaz...

    cornelius tecrübesiz, tekniği zayıf...

    necati ölmüş...

    pardon da beyler kendimizi ne zannediyoruz cidden? göğüs sponsoru bulamayan bir takımız yahu, başkanı dursun özbek olan bir kulübüz. geçti abi drogbalar, sneijderler, melolar... o dönem lale devri'ydi. bir defa olur o, kaldı ki o dönemin faturasını en ağır şekilde ödedik ve ödüyoruz.

    ülkesinde kanın gövdeyi götürdüğü, dört bir yanı çatışmalarla çevrili bir devletin takımıyız. pardon da biz kimiz ya? başımıza ne geldiyse realist olamadığımız için geldi. o imrendiğimiz iskandinav takımları, dortmund, atletico madrid, izlanda vb. bunların hepsi buralara haddini bilerek ve de realist olarak geldi.

    kim gelecekti pardon da? diego costa mı, benzema mı, suarez mi, falcao mu, giroud mu, vardy mi? kim gelebilir abi bize? siz olsanız gelir misiniz böyle bi takıma, böyle bi ülkeye? hangi para candan daha önemlidir? beğenmeye beğenmeye umut bulut'a düştük ya. şuan takımın tek forveti umut bulut ve taraftar orda burada onu istemeyiz, şu gelsin. bu şöyle kötü o gelsin diyor.

    hiç uslanmıyoruz hiç. bataklıktayız ama hala beklentiler yüksek. tarihimizden başka neyimiz kalmış? kulübün önü karanlık, başkanı dursun özbek... en şaşalı dönemimizde bile tuchel'i ikna edememiştik. kaldı ki o dönem alt tarafı mainz teknik direktörüydü.

    azıcık realist olalım!
App Store'dan indirin Google Play'den alın