resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 2646
    bana göre mantıklı bir transfer.
    her şeyden önce carole telles'den iyi bir oyuncu. galatasaray'ın bek mevkisinde bu kalitede 2 oyuncu bulundurma lüksü yok.
    ha olcan'ı, hakan balta'yı gönderirdin. telles hem bek hem de kanat oyuncusu olarak oynardı o ayrı hikaye...
    ancak şu an takımda mevki olarak yığılmalar var. büyük sakatlık yaşamadığı taktirde carole'ü telles'le yedeklemek bizim boyumuzu aşıyor.

    ancak bütün mesele kendisinden gelecek paranın nasıl değerlendirileceği.
    bilindiği üzere artık o paraya 2 tane 10-15 milyon eu'luk futbolcu bulmak mümkün. oyuncu analizi teknikleri çok ilerledi. ve bu iş çok az yanılma payı ile yapılabiliyor. yere göğe sığdıramadığımız bir scout ekibimiz var. elimizde riekerink gibi bir eğitimci var. ayrıca orta saha dinamizim ihtiyacımız ve hatayı nispeten daha çok kaldırır bir bölge olması nedeniyle genç oyuncu istihdamına en müsait mevki. o halde gelen 6,5 milyon eu ile 2 tane düzgün oyuncu transfer edilir ve atıyorum orta sahamızdaki uzay kadar derin devasa boşluk kapatılırsa bu doğru transfer modeli olur.

    ama yok 6,5 milyon eu ile gidip luiz adriano veya bony'i 1 sezon kiralarsanız işte o zaman var olan 2 oda 1 salon ufak evinizi satıp tüm parayı 1 haftalık tatilde ezmişsiniz demektir.

    ya da serdar aziz muadili transferlerde kullandıysanız o örnek için zaten ata sözümüz hazır. attan inip eşeğe binmiş olursunuz.

    tüm mesele yaratılan kapitalin ne şekilde kullanılacağında. ancak paranın peşin olarak alınması büyük avantaj.

    telles de çok sevdiğim ve beğendiğim bir oyuncuydu. yolu açık olsun. porto onun için büyük fırsat. umarım sonraki durağı bayern, psg ayarında bir takım olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın