• 5207
    eskiden de milli takım ile basarısız oldugunda fatih terim'i ölesiye elestiren, yerden yere vuran, maaşını tbmm gündemine getiren insanlar vardı.
    ama o zamanlar ne olursa olsun terim ve galatasaray taraftarı arasında inanılmaz bir bağ vardı ve bizler hatalarına ragmen hocaya sahip cıkar, kalkan olurduk. 30milyon taraftarı olan camianın gücü de kendisini güclü yapardı. onun gücünün cogu bizdik.
    ama iste 2013 eylül'ünde bu taraftarın kimse kusura bakmasın a.ına koydunuz!
    günlerce, haftalarca kendimize gelemedik. aldatılma hissini yasattınız ve ahımızı aldınız.
    fatih terim'e de galatasaray taraftarı yetmedi ve tribünlere oynadı.siyasi erki arkasına alınca da kendisini ülkenin tek futbol otoritesi olarak gördü.
    degisen formatla mucizevi bir sekilde euro 2016'ya katilinca da futbol adına yanlisları göremedi ve galatasaray'ın imparatorlugundan, türkiye'nin imparatorluguna gecti(?)
    ezelden beridir kendisini sevmeyen rakip takim taraftarları da bu sürecte hem galatasaray'ın yara alması, hem de fatih terim-gs taraftarı baginin zedelenmesiyle keyiflendi durdu.
    euro 2016 vizesi alininca herkes sevindi ama iste turnuvada rezillik diz boyu oluna yine hunharca elestirilmeye baslandı.
    ama gecmis olsun bu sefer biz yokuz. en azından cogumuz yokuz. bu durumu olası gördüğünden de turnuva öncesinden beri yine galatasaray taraftarına oynadın ama yemiyoruz hoca.
    birileri istedi diye sözlesme imzalamadın ya iste o birileri bizdik unuttun.
    söylediklerini tek tek yutup, tükürdüğünü yaladın ve tüpcü ile pozlar kestin ya, sen bizimle olan bagini da kestin.
    ne diyelim kendi düsen aglamaz cogu görse de hala sana inanan ve destekleyenlerin de azalarak bitiyor.

    seni ipeklere saran bize yanlıs yapmayacaktın hoca, ahımızı almayacaktın...
App Store'dan indirin Google Play'den alın