• 91
    ilk yarısı 0-1 biten maç.

    terim'in ilk yarı oyunu tutma planı işe yaramadı. kontra atak bile yapamayacak bu kadro ile 0-0 a kitleyip son yirmi dakika emre veya volkan şen veya her ikisini birden oyuna sokmayı düşündüğünü sanıyorum. ama maçın sürekli olarak hırvat kanat ataklarıyla geçmesine engel olamadık. arda ve hakan çalhanoğlu çok ağır ve defansa zerre yardım edemiyorlar. e selçuk ve ozan gibi iki ağır orta saha da olunca bu takımın gol atma şansı doğal olarak mucizelere kalmış durumda.

    bence ikinci yarı cenk tosun'un arkasında hakan çalhanoğlu oynamalı sola volkan şen'i almalı srna kanat akınlarını o kadar rahat yapamayacaktır. maçın gidişatına göre oğuzhan'ı çıkarıp arda'yı ortaya çekerek emre mor'u da alabiliriz.

    yediğimiz golde volkan babacan'ın o topu cıkarabileceğini düşünüyorum bence kötü bir yol yedi.

    orta sahamızın bu kadar çekingen ve girişim yapmadan oynamasına anlam veremiyorum. zaten tek özelliğimiz orta sahada pas yapan teknik oyuncularımız olması. o silahı da kullanmazsak berbat defansımız ve defansif yönü zayıf orta sahamız ile bir varlık göstermemiz zor. şu hırvat takımı tabii ki gol veya goller atar yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın