• 5124
    sene başından beri galatasaray futbol takımının başına gelecekleri, bulundukları her platformda bağıra bağıra dile getirmiş gruptur.
    bak ne dedik neler oldu;

    - dedik ki arkadaş hamza'dan bize hoca olmaz. olmaz yani. mümkün değil. dedik. ne dediler; efenim adam 3 kupalı manyak mısınız siz. peki lan öyle olsun dedik. sonuç ; taraftar haklı çıktı.

    - dedik ki sabri as bek olamaz. olacaksa maksimum 700-800 bin € maliyetle yedek olur. oraya adam lazım. ne dediler; sabri pereira'dan iyi. sonuç; devre arası apar topar linnes alındı. yani taraftar haklı çıktı.

    - dedik ki melo'nun yanına, bakın yerine değil yanına adam lazım. orta saha savunmamız leş gibi. ne yaptılar. melo'nun yanına kimse alınmadığı gibi melo'da yerli çetenin kurbanı olarak gönderildi. sonuç; devre arası neredeyse melo'nun bonservisi kadar parayla 30 yaşındaki donk'u aldılar. oraya birinin alınma durumu bile taraftarı haklı çıkarmıştır.

    - dedik ki takımda kanat yok. yasin'den bir bok olmaz. ne dediler; olur mu yasin neredeyse ronaldo ayarında. amrabat'ı, bruma'yı haraç mezat elden çıkarıp oraya kimse alınmadı. sonuç ortada. umut falan oynuyor orada.

    - dedik ki bakın umut ve burak'ı toplasan bir forvetin orta bacağı etmez. ne dediler; hayır ikisi bize yeter. biri çok koşuyor, diğeri de çok hassas. sonuç yine ortada. umut denen zavallının 3 golü var.

    - dedik ki; lan forvet almıyorsunuz bari sinan'ı kullanın. takım sakatlıktan başını kaldıramayacak seviyeye gelince forma şansı buldu. kendiside sakatlanıncaya kadar ne yaptığı ortada. sonuç taraftar haklı çıktı.

    sonra ne oldu. bize transfer manyağı muamelesi yaptılar. bizi poülist yaklaşımla suçladılar. görün şimdi amk. seneye en az 10-15 transfer yapılmalı ki bu takım bir şeye benzesin. ki bu transferler de öyle bilal, rodriguez ayarında değil, melo, elmander, ujfalusi ayarında olması gerekiyor. yani o para o kasadan çıkacak, harcanacak. gereksiz onca futbolcuya milyon €'lar verilmeyecek.

    kim ne derse dersin bu kulübün futbol aklı beğenmeyip aşağıladıkları sosyal medyadaki galatasaraylılardır. bizim söylediklerimiz harfiyen uygulanmadıkça düzlüğe çı-ka-ma-ya-cak. buyrun. hadi çürütün söylediklerimi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın