• 8
    bu maçlardan önce;

    17 ekim galatasaray-trabzonspor
    22 ekim galatasaray-dinamo bükreş

    maçları oynanacaktır.

    trabzon maçı zor görünmesine rağmen, tek zorluğu egemen gibi futbolcuların galatasaray'ın usta ayaklarını sakatlama girişimidir. dinamo bükreş zayıf bir ekip olduğundan, galatasarayımızın bu maça yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkmasını bekliyorum.

    eğer fenerbahçe deplasmanına sakatsız gidilirse adnan polat'la rijkard arasında bir görüşme olacak bence. görüşmenin konusu ise;

    "hocam eğer fark atabilecek durumumuz varsa korkmayalım, farka gidelim."

    galatasarayımızın muhtemel kadrosu ise;

    kaleci: leo franco

    defans: sabri, servet, emre, hakan

    orta saha: mustafa, ayhan, arda, elano, keita

    forvet: baros

    ayrıca maçın skoru ne olursa olsun yedek kulübesinden nonda ve kewell oyuna girecektir. bu kadroda tek değişiklik keita'nın yedek başlaması olabilir. zaten dün akşamki kasımpaşa maçında hocamızın bunu denediğini düşünüyorum. ayrıca kasımpaşa maçında mustafa sarp'ın da eskiye nazaran ileriye dönük oynamaması fenerbahçe maçında alex'i tutacak olmasından gibi geliyor. rijkard'ın daha önce 1 ay sonraki maçın provasını şimdiden yaptığı defalarca görülmüştür.

    rakibin ciddi tehlike yaratabilecek 2 adamı var. ikisi de brezilyalı, ikisi de usta ayak. alex ve dos santos. bu adamları mustafa sarp ve sabri tutacak. alex'in çabalarının eriyeceğini düşünmekle beraber, sabriyi zorlu bir 90 dakikanın beklediğini düşünüyorum. inşallah keita formunda olur da dos santos defansına yardım etmekten atağa çıkamaz. ileri çıktığı zamanda sıkıntı yaratabilir, çünkü sağ stoperde oynayan emre yavaş bir oyuncu ve kolayca kart görebiliyor.

    güiza, deivid, colin kazım, gibi oyuncular ise maçta neredeyse görünmeyecek zannımca. fenerbahçe dikkat çeken isimler: lugano, gökhan gönül, dos santos ve bilica olacak.

    lugano veya bilicanın kırmızı kart görmesi muhtemel. çünkü çok dengesiz dalıyorlar ve galatasaraylı futbolcuların teknik kapasitesi çok yüksek. ani bir çalımla sarı kart görebilirler.

    bu seneki kadıköy derbisi fenerbahçe açısından çok zorlu geçecek. fenerbahçe çok zayıf rakiplerini bile duran toptan veya karambolden bulduğu gollerle 1 farkla yenip kalesinde o zayıf rakiplere bile pozisyon veriyor. galatasaray ise rakiplerine 3-5 gol atarken hiç yenilecek gibi durmuyor.

    galiba bu sene fenerbahçeli dostlarımızı üzeceğiz.*

    gollerimizden ikisini keita ve nonda'nın atması dileğiyle.*

    ayrıca;
    (bkz:
    metrobüsle geliyoruz)
App Store'dan indirin Google Play'den alın