• 14508
    terim gittiğinden beri futbol aklı olmayan takımdır.

    terim dominattı. her şeyi domine ediyordu, ona sorulmadan bir şey yapılamıyordu ve her şeyi kontrol ediyordu. fakat terim bizi satıp gittiğinden beri takım dikiş tutmuyor, zira futboldan anlayan adamdan çok iyi anlayan başkganımız kebapçı tavsiyesiyle oyuncu transfer ediyordu. dünyanın en fazla para kazanan yirminci takımını sürekli zarar ettiriyordu.

    galatasaray'ın şu an yapabileceği en mantıklı iş iyi bir sportif direktöre altyapı ve a takımın yetkilerini vermek, uyumla çalışabileceği bir teknik kadro kurup bütün yetkileri ona bırakmak. yoksa bu yönetimin futboldan anlamadığı açık. artık futbol transferle, yıldız performanslarıyla gelişecek bir şey değil. çalım bile kalmadı. takım demek artık iyi organizasyon demek. bu organizasyonu kuracak bir sportif direktör aramaları gerek.

    yoksa teknik direktör o olmuş, bu olmuş önemli değil. sezon başında biri bile çıkıp ibra'yı yalanlamadı. sonra da yükselen beklentilerin altında kaldılar. böyle yöneticilik olmaz. sirk yönetmiyorsunuz burada.

    dursun özbek'in herhangi bir başarı elde edeceğini de düşünmüyorum. taraftara sürekli yalan söyleyen bir adam. hiç güvenim yok. yönetimi de kötü ve zayıf. türkiye kupası'nda yarı finalde olmayı marifet sayıyorlar. bunlar milyonluk şirketleri nasıl idare ediyor, hakikaten benim aklım almıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın