• 14366
    pochettino veya simeone turunde, oncelikle takim savunmasi ve fiziksel kaliteyi temel olarak koyan, bunun uzerine de forma rekabetini ve kadro yapisini iyi oturtan bir teknik direktore ihtiyaci olan takim. vakti zamaninda kalli'yle galatasaray'in iki kez yaptigi jenerasyon yenileme operasyonlarinin temelinde de tam olarak bu vardi.

    yillardir kalite fazlasina ragmen futbolun temellerinde sinifta kaliyoruz. belli basarilar geliyor ancak takimin ne oynadigi belli degil, ve hicbir oyuncu ileri gitmiyor. 2011/2012 sezonundan beri ustune koyan tek bir oyuncumuz yok, cunku ne oynadigimiz belli degil.

    kadroya bakip, yaslilari ve/veya gelecegi olmayan oyunculari ayiklayip, genc ve ac 3-5 oyuncuyu ilk 11'e yerlestirip, takima dogru fizik kaliteyi katacak bir teknik direktor. boyle bir teknik direktorun altinda koray, bruma, emre colak, carole, jose, linnes ve sinan gercekten galatasaray'a yararli olabilecek isimlere donusebilirler. misal semih kaya de eski gunlerine eger donebilecekse ancak boyle bir ortamda bunu basarabilir.

    benzer bicimde galatasaray'da haddini bilmesi gereken isimler de ancak boyle ayrilir veya verimli hale getirilebilir. yasin oztekin, sabri, tarik gibi isimler buna dahil. bu mentalitede bir teknik direktor podolski, sneijder, selcuk, chedjou gibi as isimlerin gonderilmesinde de problem yasamayacaktir.

    var mi piyasada boyle bir isim, bilmiyorum. ama ihtiyacin bu oldugu ortada.

    tek cikis yolu bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın