• 14347
    bu yıl yaşadığımız büyük kaosu, sefaleti, kepazeliği… kısaca içinde bulunduğumuz bu bunalımlı hali ancak ve ancak net bir yönetim zafiyetinde ve kulübün genetik yapısında aramak lazım. mayıs ayındaki kongre ile birlikte kulübün üstüne çöken çapsızlık abidesi bu kepaze yönetim olduğu sürece; maalesef dibin dibin bizim için yoktur. kulüp küme bile düşebilir ki şu an acil bir müdahale yapılmazsa; ben bu sene bundan sonra herhangi bir maçı kazanma şansımızın olmadığını düşünüyorum. durum o kadar vahim. çünkü doğdum doğalı bu renklere aşığım; ciğerini biliyorum; ruhunu biliyorum. biz dağıldık mı tam dağılırız. ve daha eper bir maç var önümüzde.
    çözüm: en kısa zamanda olağan üstü kongre kararı alınmalı. zira iş artık teknik direktör değişikliği ile olabilecek boyutu aştı. kriz çok büyük. eğer dikkate alınmazsa taraftar infiali bazı futbolcuların dövülmesine falan bile işi götürür. hatta başkanın stada falan gelmesi bile şu şartlarda imkansızdır. taciz kesin olur.

    çünkü artık herkesin sabrı taştı! özellikle terim-aysal kavgası ile başlayan 2013 eylül’den beridir süregelen 2 yıllık bu tiyatro, üst üste alınan saçma sapan kararlar, aptalca transferler, haksızca uzatılan kontratlar, kayırılan türk futbolcular, adaletsizlikler, harcanan ve çarçur edilen onca para&kaynak, kulübün; yöneticiler ve onların uzantısı olan menecerler ve komisyoncu vampir simsarlar yolu ile içinin boşaltılmasından ötürü çok kızgın, kırgın, heyecanını yitirmiş ve çok üzgün. 2 yılı aşkın sürede bir kulüp nasıl olurda şampiyonlar ligi yarı finalinden bu hallere gelir, getirilir, herkesin gözü önünde cereyan eden bu vahim tablo tüm gerçek galatasaray aşıklarının ciğerini yakıyor, kahrediyor!
    bütün bu öznel koşulları ve değişkenleri okuyamayacağı, okuma kabiliyetinin olmadı; çapsiz olduğu için okuyamayacağı; veya işine gelmediği için kulağına yatmak işine geldiği için önemsemeyecek olan başkan dene o zat!; dış koşulların baskısı yüzünden mecburen kongreye gitmek zorunda. başka kurtuluş yok. tabi kongre çözüm olur mu? kongre maalesef hala bir kliğin veya oligarşik bir yapının elinde. öte yandan iktidarın uzantıları da orda. yani kırt katır mı kırt satır mı hikayesi. yine de kongreye işi götürmek belki bazı aklı başında, gerçek galatasaraylıları bu zor zamanda harekete geçirir. başka çözüm yolu şu an yok. sonrası ise hepimizin bildiği gibi; aklın ve bilimin ışığında bir yönetim; doğru finansal adımlar, etkin ve akılcı bir futbol yönetimi ile orta/uzun vadede yeniden başarı tabi ki gelir. gelecektir. ama kader gibi bir bir ileri bir geri bu döngüleri ben yaşamaktan sıkıldım artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın