resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 10657
    merhaba hoca,
    2.5 sene oluyor ayrılalı, kovulalı, kaçalı. hangisi doğru, hangisi yanlış? bunlar çok tartışıldı. zaten çok da umursamıyorum artık.
    burada defalarca senden nefret ettiğimi yazdım hoca. sadece 1 ayda be hoca sadece 1 ay öncesinde senin için canımı verebileceğim derken 1 ayda sen, nefret ediyorum dedirttin.
    ben unutmuyorum hoca, sen de unutma. demirören'le imza atıp şen şakrak gülüştüğünüz gün ağlayanları unutmuyorum ben hoca. çok canımızı yaktın, en az bizi sevindirdiğin kadar canımızı yaktın.
    ama insan bu ya hoca, sevinçten ağladığı zamanları da unutmuyor. ne uefa'yı ne kadıköy'de şampiyonluğu. hiçbirini unutmuyor. hiçbir detayı. tribüne gidişini, alev alevdik hoca, sana dokunanı yakar, kavururduk. şimdi mi? sürekli konun açıldığında günahım kadar sevmem diyorum senin hakkında.
    sen gittin, kalplerdeki sevgini de aldın öyle gittin. sanki bunca şeyi yaşatmamış gibi bir başkası oluverdin. çok kolay değiştin hoca, çok kolay ayak uydurdun. senin canını yakanlara karşı seni korurken, onların tarafında oldun bize karşı.
    ne yapalım hoca, sen gittin bütün sevginle. kalbimizde bıraktığın boşluğu başkalarıyla doldurmaya çalıştık hoca ama bu sefer sana karşı yoğrulmuş bir kinle beraber.
    şimdi senin için acımıyor mu hoca? hiç mi değer vermedin sensiz galatasaray'a?

    üzülüyorum hocam, senden başkasıymış gibi bahsetmek üzüyor, imparator diyememek üzüyor. senden nefret ediyorum demiştim, nefret falan ettiğim yok. sadece kendimi kandırıyorum. seni günahım kadar sevmiyorum diyordum, ona inanmak istedim. bunları kendime bile yeni itiraf edebildim. çünkü kabul etmek zor geliyordu, bizi yarı yolda bırakan adamı, en değerli varlığımızın üzerinde oyunlar oynayanla aynı masada gülüşerek dalga geçen birini nasıl sevebilirim, yediremedim kendime. biz kimseyi senin gibi sevemedik hocam, kimse de seni bizim gibi sevemeyecek zaten. bütün hatalarına, kalp kırıklığımıza, hayal kırıklığımıza rağmen döneceğin gün yine imparator olacaksın. biliyorum, bunları kendine itiraf edemeyen bir tek ben değilim ama şunu da unutma hocam. sana herkesten çok kızgınız, kırgınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın