• 14279
    ligi bitirmesine 14 maç kalan takım. şimdi kendi adıma yapılması gerekenleri yazacağım. ligi kaçıncı bitireceği çokta önemli değil bu takımın. şu saatten sonra ne olursa biz mutlu olmayacağız, rakipler galatasaray'a sataşacak, basın para sorunları, sneijder gidiyor gibi haberler yapacak, huzursuzluk arayacaklar. bunlar elde var bir. o sebeple kaybedilen puanlara çok ta üzülmemek gerek.

    allah uzun ömür verirse hepimize futbol açısından konuşursak 4 ay büyük süre değil, o sebeple kahrolup bitiyoruz demeye gerek yok. bunların yaşanacağı 26 mayıs 2015'ten beri belliydi. belirli yazarlar olacakları yazdı ve bu yazılanlar gerçekleşiyor teker teker. galatasaray 2. olmayı becerebilen bir takım değil zaten.

    sezonun kırılma anı fener maçı arena'daki. şimsi burada 2 farklı senaryo var.

    1- ligde fenerbahçe arena'da yenilemezse, ne olacağını bende bilmiyorum. acayip bir şekilde karışırız. bu maçtan alınacak cezalar, zaten ruhsuz oynayan oyuncuların daha da dibe batması, huzursuzluklar falan da filan. o maç olmazsa harbi karanlık gelecek.

    2-ligde fener'i yenerse taraftar da mutlu olacak bir şey bularak sezonu kapar ki bu en iyi senaryo. müzikler, eğlenceler falan. camia olarak az da olsa nefes alabiliriz. hemde arena'nın derbilerde kale işlevini kaybetmemesini sağlarız. bu maçın ardından seneye ne düşünülüyorsa ona göre bir format yapılmalı ve mümkün olduğunca genç adamlar oynamalı. eksik olduğumuz yerlerde allah kerimiz ama en azından oyuncular bir sisteme adepte olabilirler. alışkanlıklar kazanabilseler bile çok değerli birşey olacak bu.

    devamına gelirsek; uefa'dan ceza gelecek diye düşünüyorum. zaten mevcut kadro ile avrupa'ya gittiğimizde gene kötü bir şekilde veda edeceğiz. avrupa cezasını harcamanın en kolay yolu uefa kupası. bunun içinde en kolay yol türkiye kupası. müthiş bir fırsat var orda. finale kadar yolumuzda ne fener, ne beşiktaş var. finale çıktığımız anda avrupa garantilenecek ve cezayı avrupa ligi'ne gidememe olarak çekeceğiz. bence gayet güzel anlaşma.

    son olarak mevcut kadroda bir oyuncuya müthiş yüklenmeye gerek yok. hem kötü oyunculardan kurulu bu takım, yeteneksizler ve çok şey beklediğimiz isimler de oyuna yeterli etkiyi veremiyor işte. sneijder ve muslera'da kötü oyunu değiştirmek için bir şey yapamıyolar. burdan sakın gitsinler olayı çıkarılmasın, formsuzlar sadece. geçen sene kazanılan 3 kupa sonrası motivasyon sorunu yaşadığı açık takımın. şahsımca takımı sabote eden de yok. yüksek masraflı burak yılmaz gitti gidicek. sene sonu sabri, hamit gidecek. çin'e selçuk gidebilir diyorlar. podolski diyorlar. ve artık seneyi takımda göremeyecek duran umut var. müthiş bir gidecek listesi var. şimdiden bunun da planı yapılmalı. taraftara bunlar anlatılmalı.

    size biri birşey anlatıyorsa önceden pek bir sorun da kalmaz zaten. mevcut takım 4 sene bizi müthiş sevindirdi, kazanacak herşeyi kazandılar. güzelce uğurlanmalılar, bizde devam etmeliyiz artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın