• 4148
    burada zorla bana dursun özbek yönetimini savunduracaksınız ya, helal olsun hepinize be.

    oyuncu sözleşmeleri düzletilmeden bu ürünü ben niye alacakmışım da yok 28472910 tane bileklik almam hamit'in maaşını anca karşılayacak da yok gitsin ultraslan alsın da... ya allah aşkına o sözleşmeler imzalanmış mı? imzalanmış. sike sike ödemek zorunda mı yönetim? evet zorunda. eee daha neyin davası bu? siz bu oyunculara indirime gidin denilmediğini mi sanıyorsunuz? bunların hiç biri kabul etmez lan o indirimi. etmez. etmeyince de o parayı sike sike ödeyecek yönetim.
    bileklik olayı gayet makul. 10-20 lira verip bir çok taraftar alabilir hatta ikişer üçer tane alınabilir. çok mu seviyoruz takımı, destek mi olmak istiyoruz alın bize fırsat işte. burda her gün methiyeler düzülen fikret orman yönetimi feda diyip uyduruk feda tişörtlerini kapış kapış satmadı mı? burada çoğunuz çok büyük iş helal olsun fiko büyük adam demediniz mi?
    al kendi yönetimin yapıyor, kendi mağazan yapıyor. git al takımına sahip çık. bizim maalesef bu kulübe destek olabileceğimiz tek yol bu. he sen yine oyuncu sözleşmeleri riv riv diyeceksen o sözleşmeler bitene kadar takımı da destekleme olsun bitsin. senin lig tv üzerinden maçı izlemen bile o oyuncunun alacağı paraya katkı çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın