• 14005
    bana göre uefa'dan ceza alacağız. ceza almamamız için bir iki şans var aslında. uefa karışık, bir iki dev rahatsız bu hengameden kendimizi kurtarabiliriz. bu noktada yapmamız gereken bir şey var bana göre.

    sneijder, muslera, selçuk, burak, ceju, poldi gibi sırtlayan oyuncularımız çok yüksek para alıyor. semih'tir, olcan'dır, umut'tur bu oyuncularda yüksek ama toplam bir maaş düşüne gitmezsek (ki gitmemiz şart bana göre) önce sırtlayan oyuncuların kini düşürmemiz lazım. hepsine beraber bir politika yapmamız lazım ki takıma şu senden daha değerli ve ya benim şuna zaafım var dememiş olalım. bunu yaptıktan sonra bu politikayı sağlam temellere oturtabiliriz. bunu yaptıktan sonra bu politikayı geliştirebiliriz.

    şimdi... bu oyuncuları çağırdık, hepsini beraber... kusura bakmayın bizim indirim yapmamız lazım dedik. oyuncuların indirime gitmeme hakkı var. hatta ben olsam üzerine düşünürüm. bu durum bu adamların suçu değil ama çözüme ortak olsunlar istiyoruz. o zaman yolları ayırmamız gerekebilir. bu güvencemizin olması için ise bu oyuncularımız giderse yerine gelecek adamları cebimizde bulundurmamız lazım.

    bu çok önemli bir nokta. yoksa laf ü güzaf.
App Store'dan indirin Google Play'den alın