• 13649
    bazen bu takıma haksızlık yapıldığını düşünüyorum. neticede 11 maçta 21 puanı 25 gol atarak almış bir takım. bu sürede 4 farklı 11 oyuncusu en az 3 hafta olmak üzere sakatlanmış hem de.

    sonra bugün en beğenilen entrylerde şunu gördüm; yekta kurtuluş/#1844490

    ya lanet olsun senin gibi takıma. hiçbir eleştiri haksız değil az bile size.

    sezon başlamadan gidenler;

    ulan düşünüyorum; goran pandev, gökhan zan, nordin amrabat, aydın yılmaz, bruma, emre can coşkun, dany nounkeu, berk ismail ünsal, oğuzhan kayar, endoğan adili, furkan özçal, sercan yıldırım, yekta kurtuluş, lucas ontivero, umut gündoğan, alex telles, felipe melo, engin baytar, blerim dzemaili

    yukarıdaki topçuların hiçbiri 32 yaşından büyük değil. maalesef çoğu 27 yaş altında. ulan kırmızı ile işaretliler hariç hangisi yeni takımında yer buluyor? bu adamlar şu anda ne iş yapıyorlar?

    şimdi şu andaki topçulardan seçerek soracağım; cenk gönen, eray işcan, sabri sarıoğlu, tarık çamdal, jem paul karacan, sinan gümüş (21 yaşında genç yetenek olmaz), umut bulut, jose rodriguez, koray günter.

    yukarıdakilerden hangisi, hangileri ilk 18 takımın vazgeçilmezi olur allahaşkına? mesela koray günter;

    ligin en az gol yiyeni kasımpaşa takımı defansında omerou var chelsea'dan gelen 22 yaşında 1 milyon euroluk adam. yanında da brezilya ikinci liginden gelen 950 bin euroluk titi var. çoğu zaman omerou yerine litex diye bir bulgar takımından aldıkları bozhikov'u kullanıyorlar. şimdi üçünün de toplam transfer parasından pahalı bonservisi ile gelen ve geldiğinden beri 18 maç oynayan koray günter kasımpaşa'ya gitse omerou, bozhikov ya da titi'yi kesebilir mi? keserse kasımpaşa 9 golde kalabilir mi?

    aynı örneği, kweuke yerine umut bulut, tomas necid yerine sercan yıldırım, okay yokuşlu yerine umut gündoğan koyarak da verebilirsiniz. ya da zahmet etmeyin dany'li bursa'ya bakın. kaç gol yemişler, kaçıncılar? serdar aziz'e rağmen.

    ulan siz bu takımdan gitseniz, muslera, sneijder hariç hiç bir allahın kulu şampiyonlar liginde oynayan takımda ilk 11'in kesilmez futbolcusu olamaz. kusura bakmayın chedjou ve podolski siz de olamazsınız. bu galatasaray muslera ve sneijder hariç herkes için nimet. hele yasin, emre çolak falan için kariyerlerinin top noktası. jose rodriguez, semih belki 30'lu yaşlarına yakın parlarlar falan onları katmıyorum.

    arkadaşım sizin yaptığınız meslekte, mesleğinizi icra ettiğiniz ülkenin en önemli şirketindesiniz. açıkçası bana şu anki firmam yerine türkiye birincisi bir turizm şirketi iş teklif etse ilk başta götüm yemez o kadar diyeyim. bir insan nasıl bu kadar vurdum duymaz, kadir kıymet bilmez olur anlamıyorum.

    lütfen sevgili futbol izleyicileri, dinleyicileri; sakın tv'lerde radyolarda yapılan ''galatasaray ligin en değerli kadrolarından birisine sahip'' safsatasına inanmayın. muslera, sneijder'i çıkar bursa'ya 70 dakika defans yaparsın. ha keşke şimdi yapsan o ayrı.

    zaten türkiye ligi çok bok bir lig. karma kursan şampiyonlar liginde gruptan çıkamaz. al kurdum;

    muslera

    beck - douglao - bozhikov - caner

    nani - sneijder - oğuzhan - volkan şen

    van persie - mario gomez

    edit: douglao ile rodallega'nın isimlerini şey ettim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın