• 33
    tahminimce hamza hoca'nın şu 11 ile çıkacağı maç: http://galatasaray11.com/kadro/gencler-maci-9874

    denayer hafif sakat diyorlar, o yüzden sabri sağ bek oynayacaktır. ligin başından beri galatasaray ve milli takımda kesintisiz oynayan 32 yaşında hakan balta'yı, benfica ve fenerbahçe maçları için dinlendirmek için iyi bir fırsat olabilir aslında, hakan yerine semih düşünülebilir. ileride podolski ile başlasak ve sağ açıkta sinan gümüş oynasa daha iyi olur diye düşünüyorum. oyun sıkışırsa umut oyuna girip başakşehir maçında olduğu gibi rakibin dengesini bozabilir.

    gençlerbirliği sevdiğim bir takımdır ancak şu an mehmet özdilek çalıştırıyor orayı. istanbul ve bilhassa galatasaray deplasmanlarında, çalıştırdığı takımlar rakip yarı sahaya geçmemesi ile bilinirler. yine bu takımların kazma futbolcuları bile isteye yapılan sert faullerle tanınırlar. aynı zamanda bu tarz anadolu takımları arena'nın çimlerini çok sever ve çok rahat bulurlar. şöyle boylu boyunca bir uzandılar mı kalkmak bilmezler. kalecileri aut atışını kullanırken önce kenardaki reklam afişlerini harfi harfine ezberler sonra topa vururlar. haydi gençlerbirliği, sevdiğim bir kulüpsün, adam gibi oyna da yanılt beni bu akşam.

    bu sebeplerden ötürü, maçın başında mümkün olduğunca rakip sahada oynayıp ilk 20-25 dakika golü bulmamız gerekir. takımımızın mental durumu gereği şu sıralar stresi kaldıramayan bir yapısı var. o yüzden galatasaray için anahtar sözcük "erken gol"dür.

    benim çıkılmasını istediğim ilk 11 ise: http://galatasaray11.com/kadro/gencler-maci-2-9875
App Store'dan indirin Google Play'den alın