resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 10433
    galatasaraya'dan yaptığı hainlik neticesinde kovulmasını takiben gerçekten zavallı hallere düştü.

    fatih terim adaletin olduğu yerde vardır demişti. sorsanız sporda şiddeti "mesela mehmet topal'ın arabasına gelen kurşunu" yüksek sesle kınar. ama hakan çalhanoğlu ve ömer toprak'ın ağzına silah sokan gökhan töre'ye gıkını çıkaramadı. niye? çünkü adam kader ortağı demirören'in tuttuğu takımın kilit futbolcusu. olay neticesinde ise milli takım almanya'nın en gözde defans oyuncularından biri, ömer toprak'ı kaybetti. kaderin bir cilvesi olsagerek aynı fatih terim geçenlerde televizyon karşısında defans oyuncusu yetiştirmemiz lazım diye zırlıyordu.

    ben hakemler hakkında konuşmam diyen fatih terim'in utanç verici başarısızlıklarına bulabildiği en iyi bahane oldu o hakemler. zira maç sonlarında yaşadığı hezeyan neticesinde rüzgârın kendilerine haksızlık yaptığından şikayet ettiğini dahi gördük. allahtan meteoroloji kendisini merkez hakem komitesi kadar ciddiye almıyor.

    koca fatih terim, imparator... milli maçta ilk 11'e yazdığı kalecisi santraya 5 dakika kala stadı terkedip, siktirolup gidiyor ve hoca da çıkıp böyle bir futbolcunun benim milli takımımda işi yok diyemiyor. volkan milli takıma çağrılmak istemediği için davet etmedim diyebiliyor ancak. sonra da aziz yıldırım'dan medya önünde "volkan sadece bir maç için öyle istedi" cevabıyla şamarı yiyor. iyi anladın mı fatih hoca? bir maç içinmiş. yani volkan artık milli takıma çağırılacak.

    hey gidinin fatih hocası... bu hallere düşecek adam mıydın sen? bir laf vardır... kurt kocayınca itin köpeğin maskarası olur diye. artık demirörenler, aziz yıldırımlar, volkan demireller, gökhan töreler oynatsın parmaklarının ucunda seni.
App Store'dan indirin Google Play'den alın