• 4747
    tehlike çanlarını daha geçen seneden duyan, takımın 3 kupa almasına rağmen bir bok oynamadığını gören, türkiye siktiriboktan süper ligini kulübün asıl amacı olan avrupada başarıya giden yolda sadece bir araç olduğunu bilen ve takımdaki eksik bölgeler takviye edilmediği takdirde takımın avrupada rezil rüsva olacağını ön gören taraftarı fenerbahçe kompleksli başarıya endeksli olmakla itham edip asıl kendisi başarıya endeksli olup 3 kupa sonrasında takımı eleştiren bu kesime laf eden güruhun da içinde bulunduğu taraftar.

    bak arkadaşım fenerbahçe'nin yaptığı transferler takımı eleştiren içinde bulunduğum kesimin sikinde bile değil. bizim için tek gerçek varsa yoksa galatasaray'dır. biz takımın eksiklerini tane tane dile getiriyoruz fakat buna karşılık verilecek cevabınız yok. bu durumda iki dakika susun da gölge etmeyin buralarda.

    para yok diyenin ağzına da kürekle vururum, savunduğunuz hamza hoca daha geçenlerde kendi ağzıyla olay para olayı değil dedi. biz ibrahimoviiiiiiccc huntelaaar diye çığırmıyoruz.

    alın eksik bölgelere afrika genç milli takımlarından gelecek vaadeden 4-5 adam bizim için yeter. 2-3 tanesi tutsa yeter zaten. açın bakın jose rodriguez martinez başlığına dünkü maçta oyundan çıkarılmasının ne kadar yanlış olduğu yönünde bir dünya entry görürsünüz. kendisi yıldız mı? hayır henüz değil fakat genç bir oyuncu ve bu taraftar şu takımdaki leşleri görmektense böyle gençlerle umutlanmayı seviyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın