• 4744
    bu taraftari fenerbahce kompleksli falan zanneden bir guruh var lan resmen. zannediyorlar ki fenerin transferlerine icerlemis bu taraftar.

    efendi efendi!!

    once bir haddini bil! evet bizim bir kompleksimiz var. bu kompleks yuzunden elestiriyoruz. futbolcuyu da, yonetimi de, hamza'yi da. bizim kompleksimiz avrupa kompleksidir! bizim kompleksimiz bu soktugumun roma'sinin, lazio'sunun, bu sictigimin sikko avrupa takimlarinin benden ne fazlasi var kompleksidir!

    biz galatasarayliyiz! baska takim taraftarina hic ama hic benzemeyiz. bizim derdimiz sampiyonluk falan degil. hic olmadi. biz 89'dan beri gozumuzu o kupaya diktik. bunun karsisinda da degil hamza, degil yeniceriler, kulubu kendi mali zanneden dedeler ve onlarin kukla kanaat onderleri de duramazlar.

    bu taraftar adam yerine konsaydi, "para yok transfer yapilamayacak" tipki gerets doneminde oldugu gibi sabir gosterir ve bu hedeflerini oteler susardi. merak etmeyin tribunde de sizden daha fazla bagirirdi. hedef erteleme farki sey hedef kucultme farkli sey.

    bu taraftarin arasinda fener kompleksi olanlar yok mu? kesin var! hatta bu sozlukte de yaziyorlar! onlarin en buyuk tatmini fenerin onunde sampiyonluk. onlarin tek tatmini fenerli kankasina caka satmak! o yuzden yenicerilere de katlanirlar, kalitesiz hocalara da sozum ona destek olup elestirenlere de hakaret ederler. 3-5 tane ama var sonucta. siktiri boktan ligin sampiyonlugu icin tipki fener taraftari gibi her turlu ilkesizlige, kalitesiz hocaya, cem uzan'a falan dilenirler.

    allah bize sabir versin ne diyelim. yoksa bir gun pilot olup gidecegiz dilimize hakim olamayip. fener kompleksiymis, akbabaymis. ta kendisisiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın