• 4723
    içinde iyisinin de kötüsünün de, akıllısının da aptalının da, heyecanlısının da soğukkanlısının da, dürüstünün de şerefsizinin de olduğunu biliyorum. bu her kitlede vardır. ama genelleme yapıp yalan yanlış iftiralarla haksızca eleştirilmesini hazmedemiyorum.

    bu insanlar takıma jardel gelmeden önce senelerce hakan şükür gibi bitmek bilmeyen enerjisiyle pres yapan bir ileri uç elemanı seyretti. tarihinin en büyük başarısına bu adamın başrol oyunculuğunda sahip oldu. tabii ki de alışkanlıkları kırmak kolay değildi ve ondan sonra gelen futbolcudan da aynı enerjiyi aradı. ama, tekrar söylüyorum ama, hiçbir zaman mario'ya bu ne biçim golcü demedi. bi kere geldiğinde isimli bir adamdı jardel. kısa sürede gösterdi ki kaliteli bir adamdı. o ismi boşa yapmamıştı. aynı tanju gibi adama bi şekilde topu ulaştırdığında biliyorduk ki o adam onu topu gol yapacaktı. sadece hakan'dan gördüğümüz ekstra çabayı görmüyorduk. insan alışmış bi kere görmek istiyordu. ama görmeyelim boşver dedik sonunda. bunu dedi bu taraftar. yalan söylemeyin, iftira atmayın. bu süreçte hiçbir zaman jardel'e de yüklenilmedi. taraftar arasındaki sohbet/tartışmalarda kaldı sadece koşmaması, pres yapmaması. çünkü adam atıyordu.

    hatta hatta jardel'e pas atmayan takım arkadaşlarını da gördü bu taraftar. jardel'in koşmayışından çok ona pas atmayan futbolcular konuşuldu taraftarlar arasında. bu taraftar hakkında bir konuda eleştiri yapacaksanız adil davranın. konunun her yönünü ortaya serin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın