• 4711
    ilk başta kimsenin kendisinden daha iyi galatasaray'lı olmadığını kabullenmelidir ve kendisinin farkına varması gereken taraftardır.
    bu kadar iddialı bi giriş yaptıktan sonra gelelim argümanımı savunmaya;
    1)delicesine savunduğunuz adamlar galatasaray üzerinden tonla para kazanırken ve göz göre göre sizinle alay ederken siz hala onların yaptığı yanlışları görebilen ve eleştiren insanların taraftarlığını sorguluyorsunuz. bu eleştirdiğiniz insanlar hiçbir çıkarı olmadan sadece takımlarını desteklemek istiyorlar burada bi anlaşalım.
    2)siz yıllardır kazandığınız paralar ya da benim gibi öğrenciyseniz biriktirdiğiniz harçlıklarla kulübe destek olmak için gidip forma, lisanslı ürün ya da maç bileti alırken o çok savunduğunuz adamlar hiçbir katkı sağlamadığı halde senden benden iyi galatasaray'lı öyle mi? ya da siz ali sami yen arena'ya gitmek için bir yıldır katlandığınız metro çilesine rağmen onlar sizden daha iyi galatasaray'lı öyle mi?
    3)savunduğunuz insanlar sırf galatasaray hocası ya da oyuncusu diye dışarıda belki de haketmedikleri saygıyı görürken sizin en fazla kazanacağınız şey dışarıda formayla gezerken gördüğünüz bir galatasaraylıya tebessüm etmek ve aynısını karşı taraftan görmek olacaktır.
    o yüzden sevgili renktaşlarım kendinize haksızlık etmekten vazgeçin ve her eleştiri yapanı "o senden benden daha iyi galatasaray'lı" diye savunmaktan vazgeçin zira bu hem size hem karşınızdaki taraftara hakarettir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın