• 175
    eksiklerimizi görürken bir kupa kazandığımız maç. herkes değerlendirmiş bir de ben değerlendireyim.

    1- muslera'yı 35 milyon euro'dan aşağı satanın aklına tüküreyim.

    2- sol bekte telles ve carole ikilisi iyidir. zamanla daha da iyi olacaklardır.

    3- chedjou da hakan balta da bireysel olarak iyi stoperler fakat beraber oynayacak iki oyuncu değiller. stoper takviyesi şart. bu stoperin de seri, kesici bir adam olması şart.

    4- acil sağ bek lazım.

    5- ortasaha merkezde selçuk ve bilal aynı bölgenin aynı tipte adamları. senelerce selçuk olmadığında onu yedekleyecek, selçuk'u dinlendirecek bir adam lazım dedik. gördük ki o adam gelmiş. fakat bu iki adam beraber oynayacak adam değil. bu arkadaşların yanına ısıran ve aynı zamanda da hava toplarına ciddi hakim bir adam şart. takımın hava savunması şu an sadece h.balta ve chedjou üzerinden yürüyor. bu noktaya acil bir transfer şart. gelecek adam medel olmamalı mesela. vieira, yay toure tipi bir adam lazım. o kalitede almamız mümkün değil ama tip olarak o tarz bir adam almamız lazım.

    6- yasin günden güne daha iyi olacak bir profil çiziyor fakat yasin'in yokluğunda orada oynayacak adam olmadığı gerçeği de göz önünde bulundurularak oraya her iki kanatta da oynayabilecek ciddi bir takviye yapılması şart.

    7- podolski sol tarafta tam oturduğunda ciddi işler yapacak gibi duruyor. zamana ihtiyacı var.

    8- sneijder daha form tutmamış belli. çıkarken ki tepkisi de hocaya değil bariz biçimde kendisine idi. istediklerini yapamadıkça çıldırdı. zamana ihtiyacı var.

    9- forvet acilen forvet. allah rızası için forvet. ama öyle zlatan falan değil elmander, hakan şükür tipi forvet. ortasahaya da destek verecek, topu tutup geriden gelecek sneijder, yasin ve podolski'ye top atacak adam lazım. ayrıca kesinlikle ve kesinlikle sneijder'den daha fazla para almayacak, daha az kariyerli ve sneijder'in liderliğini kabullenecek bir adam şart. ibrahimoviç ibrahimoviç diye bağıran arkadaşlar ibra geldiğinde sezon sonunda sneijder'i kaybetmeyi göze alıyorlar mı? önce bu sorunun cevabını bir versinler.

    hamza hoca'ya gelince. takımdaki eksikliklerin farkında. sözlükte bolca geçirildiği gibi yeniçeri ağası falan değil. yerli hayranı falan hiç değil. egosu sıfır. elbette ki zamanla o da kendisini geliştirecek. yaptığı değişikliklere hiçbir şey diyemem. kaldı ki adam kendisini düşünen bir adam olsa yaptığı üç değişiklikle turu riske etmezdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın