• 12964
    temponun düştüğü anlarda takımın temposunu arttırabilecek futbolcu neredeyse yok. sadece sneijder ve yasin bir tık arttırabiliyorlar. selçuk-bilal orta sahası ligin en düşük tempolu orta sahası olabilir. burak desen zaten malum, olumlu bir hareket yaptığında şaşırıyorum artık. podolski çok zeki, faydalı ama birden tempoyu arttırabilecek derecede çabuk değil. kewell'a çok benziyor oyun tarzı.
    kesinlikle temposu yüksek bir ortasaha ve ayağı düzgün bir forvet almamız gerekiyor. sağ bek ve stoper de olmazsa olmaz.
    aslında takımda şu anda dört stoper var fakat chedjou hariç hangisine cl'de %100 güvenebiliriz ki? chedjou'ya bile güvenemeyen var.
    bahsi geçen dört mevkiyi dört iyi oyuncuyla doldurabilirsek yine iyi top oynamaya başlarız. çok büyük yıldızlar olmalarına gerek yok, faydalı olsunlar yeterli. burada scout ekibine büyük iş düşüyor tabii, bir zahmet.
    son olarak, takım kötü de oynasa kazanıyor diyip lucescu'nun oynattığı futbolu örnek gösterenler var. bence şu an oynadığımız futbolla lucescu döneminde oynadığımız futbolun alakası yok. şu anki takım başı kesilmiş tavuk gibi oynuyor ve her maç en az 1 oyuncunun ekstra bir şey yapması gerekiyor kazanmamız için. lucescu dönemindeki gibi belli bir oyun şablonu yok.
    yine de tüm bunlara rağmen enseyi karartmayalım, bence teknik ekip bu kadroyla olmayacağını görmüştür. geç de olsa gerekli takviyeleri yapıp takıma daha iyi futbol oynatmaya başlayacaktır. en azından öyle umuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın