• 12804
    sabri'ye as takım oyuncusu kontratı verildiğini, melo'nun takımda kaldığını ve mevcut maddi koşulları düşünürsek bir yedek kaleci ve bir de ofansif kanat oyuncusunu kadroya katarak transferi noktalanabilir.

    görünen o ki hamza hamzaoğlu 4-2-3-1 dizilişiyle sahaya çıkacak. ilerideki tek forvet oyuncusu da burak yılmaz olacak. burada önemli olan maliyettir. şu durumda böyle bir kontrata sahip bir oyuncuyu gölgede bırakacak yüksek maliyetlerde transfer kulüp için çok büyük lükstür. burak'ın maliyeti 3.5 milyon euro civarında galatasaray'a . örneğin avrupada senelik 3.5 milyon kazanan bir oyuncunun kulübüne maliyeti yaklaşık 5.5-6 milyon euroyu buluyor. belki şu soru sorulabilir burada; bu bütçeyi burak yılmaz gibi bir oyuncuya bağlamak ne kadar doğru? bu konuda da bir yönetim zafiyetinden çok, federasyonun yabancı oyuncu konusunu fenerbahçe lehine ayarlamaya çalışmasının sonuçları olarak görmek mümkün. görünen o ki aziz bu sezon olacaklardan önceden haberdar olduğundan tüm planlarını ve bütçesini buna ayarlamış. galatasaray ise yabancı kuralının esiri olup elindeki kalburüstü yerli oyunculara belki de hak ettiğinden daha fazlasını vererek ileri ki sezonlar için elini kolunu bağlamış gibi duruyor.

    burak yılmaz'a (olası sakatlık ya da ceza gibi durumlarda) takım içinden belirli alternatifler yaratılabilir ama takımda; hızlı, adam eksiltme özelliği olan , asist özelliğiyle ön plana çıkan, yaratıcı bir kanat oyuncusunun eksikliği var. bu özelliklere sahip bir oyuncu galatasaray'ın mevcut kadrosunda yok. kadrodaki oyuncu çeşitliliğini artırmak adına böyle bir transferi şart olarak görüyorum.

    19 şubat 2015 liverpool beşiktaş maçı'nda beşiktaş'ın kanatlarını felç eden bir genç bi' oğlan vardı. ismini hatırlayamadım şimdi ama o ismin (veya benzer tip de bir oyuncunun) en azından bir sene kiraya gelmesini isterim.

    not: bahsettiğim oyuncunun adı jordon ibe imiş. bilgi için dinamit'e teşekkürler
App Store'dan indirin Google Play'den alın