• 3672
    dursun özbek başkanlığında olan için konuşmak gerekirse seçim vaatlerinden biri olan basketbol takımı için büyük sponsor hala bulunamamıştır. tekrar ediyorum seçim vaadi. galatasaray tarihinin en büyük basketbol takımı sponsorluğu için ufak pürüzler kalmıştı sadece. bu açıklamanın üzerinden 3 ay geçti. hiçbir gelişme yok.

    galatasaray futbol takımının 4. yıldızı da takmasıyla forma satışlarının tavan yapması olasıydı. fakat şampiyonluktan sonra 2 ay geçti piyasada forma yok. zaten forma alacak adam yine alacak, asıl olay forma almayan adama da 4 yıldız gazıyla forma aldırmaktı fakat bu fırsat öldürüldü. sebebini bilmiyorum ama sonuçta problem çözülemedi. rakip transferlerinden sonra kimsede 4.yıldız heyecanı da kalmadı. muhteşem bir gelir kaybı.

    armanın, galatasaray'ın pazarlanması konusunda yine oldukça yetersiz kalındı. galatasaray forması sponsorsuz kaldı. ne sırtta, ne göğüste, şortta bile sponsoru olmayan güçsüz bir galatasaray'a evrildi. 2000'lerden sonra gelen o kötü galatasaray'a gidiyoruz gibi görünüyor. çok üzücü. belki de tarihin en güçsüz, en vasıfsız yönetimiyle karşı karşıyayız. allah sabır versin.

    her zaman ilkleri yaşayan takım olmayı başarıyoruz fakat buna o kadar hazırlıksızız ki nasıl yöneteceğimizi bilemiyoruz. galatasaray galatasaray'ı yönetenlerden çok çok daha büyük olduğu için yöneticilerin küçüklüğünde nefes alamıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın