• 12438
    ilk 11'e doğrudan 4 oyuncu, yedeklere de bir o kadar alternatif yaratacak oyuncu alınması gerekiyor. kulüpteki maddi durumları bilmiyoruz. bütçe nasıl olacak acaba?

    4-2-3-1, 4-3-3 gibi bir dizilişle oynayacağız belli ki hamza hoca'yla.

    tek forvet burak olmuyor. burak'ı bench'e de koyamıyorsun. o zaman kenarlardan birine podolski gibi bir adam koymaktan başka çaremiz kalmıyor.
    yedeğe de zor durumlarda kullanmak için de sutter tarzı bir kule almak da şart.

    kanatlarda amrabat, bruma, olcan, yasin lig için bile yeterli değil. yasin, şaşırtıcı bir performans ortaya koydu. seneye gelişimini devam ettirebilir umarım ama o bile şu an için yeterli değil ki göbekli olcan, çelimsiz ve akılsız bruma ve anlamsız amrabat'a değinmiyorum. oraya da bir tane net asist ve gol katkısı verecek bir transfer şart.

    orta sahada selçuk-melo-hamit türkiye'de 2'li de 3'lü de iş görür. ama sakatlık ve ceza durumları için alternatifleri yekta ya da çolak olamaz. her şeyden öte avrupa'da selçuk, melo ve hamit'e baskı yapan takımlara karşı top çıkaramayız. 3'ünün de çevikliği yeterli değil. alıp hemen dönemiyorlar. melo gerçekten gitmek istiyorsa oraya da yeni çok koşan çok basan deli bi adam lazım, mümkünse topa da melo gibi aşina olması şart tabi. varsa uygun fiyata öyle bir adam :)

    defans hattında semih ve telles'e toplamda 15-16 milyon euro teklif edildiyse bir saniye bile düşünmem ben olsam. arka dörtlüyü sıfırdan yaratırım gelen paraya biraz daha ekleyip. chedjou'ya da teklif gelirse onu da elden çıkarmak mantıklı olur. avrupa'da taş gibi bir takıma dönüşmek için bu tarafı olabildiğince güçlü kılmak şart. sağ beke ilk senesindeki gibi bir eboue, sol bek'e caner kadar ofansif olmasa da kademesi, ikili mücadelesi sağlam bir bek, stoper'e de gaddar ve hava toplarında etkili bir adam lazım.

    şimdi bunlar olması gerekenler. hepimizin kafasından bunlar geçiyor. hatta kimimiz selçuk ve burak'ı bu sözleşmelere rağmen kesip yerine adam alıyor. bunların hepsini yapmak min 50 milyon euro para harcamak demek.

    o para galatasaray'da vardır da, ffp'den dolayı harcamak mantıklı olmayabilir.

    fener, azgın köpek gibi sağa sola saldırıp çok sağlam para harcayacak. o kadar azmadan, rasyonel davranıp çok para harcamadan lig maratonunu kazanıp fener'i batıracak, avrupa'da da sağlam maçlar çıkarıp 3. olabilecek kadar bi kadro kurmaya çalışmak, adım adım gitmek lazım.

    temenniler ve mantıklı yaklaşım bu olur dedik de gerçekler de şöyle olur: ilk 11'e iki transfer yapılır. gerisi yedek oyuncu olur. hayırlısı olsun. seneye de iş biraz rakiplere bakacak gibi duruyor. ama seneye de kazanırsak ardımıza bakmayız gibi geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın