• 12420
    şampiyon olarak tamamladığı 2014-2015 futbol sezonundan ötürü tebrikleri hakeden futbol takımıdır. fakat profosyoneller tarafından gelecek yılın ve önümüzdeki yılların planlanmasının iyi yapılması gereken futbol takımıdır. benim bir kaç tesbitim var. bunlardan bazıları şöyledir;

    1-) takım olarak çok fazla pozisyon veriliyor. şampiyonlukta muslera'nın büyük payı olmasına rağmen, rakip futbolcuların şanssızlıkları veya beceriksizlikleri de buna sebep oldu. dolayısıyla diziliş olarak mı değişiklik yapılır yoksa yumuşak olan ortasaha oyuncumuz mu değişir bilemiyorum tabi fakat takım savunmamızı iyi hale getirmeliyiz.

    2-) yıldız tilbe tayfasının gitmesi gerektiğini düşünüyorum. bunlar da selçuk inan, burak yılmaz, yekta kurtuluş, aydın yılmaz. artık bu futbolcuların galatasaray futbol takımında yeri olmadığını düşünüyorum. bunlara ilave olarak sabri sarıoğlu'nu ve umut bulut'u da ekleyebiliriz. yeni bir yapılanmanın gereklilik olduğunu düşünüyorum.

    3-) ileride top tutan ve topla ilişkisi iyi olan bir santrafora ihtiyacımız olduğu aşikar. burak yılmaz iyi bir santrafor fakat takım futbolunu geriye götürdüğünü düşünüyorum ve görüyoruz. burak yılmaz sayesinde takım boyu da uzamış oluyor haliyle.

    4-) mali olarak iyi bir durumda da değiliz. altyapımıza yönelmemiz gerekiyor. ha diyince futbolcu çıkartamaz alt yapı, bunun herkes farkında fakat elimizdeki genç yetenekleri sahaya sürmeliyiz. ilk 18 de 17-18 yaşında gençleri görmek istiyor bütün taraftar. genç futbolcumuz emre çolak olmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın