• 3535
    cümlelerine ferhat kaplan'ın yediği golle başlayıp, aksaray goygoyu ile devam eden ve "bu hakemlerle zaten bizim şampiyon olmamız imkansız!" diyerek sonlandıran türünün son örneği taraftar güruhu.

    tabi bunlar sezon başında "yarın ne olacağım?" diye düşünmeksizin bizimle dalga geçmiş olmalarından kaynaklanıyor.

    adamlar öyle bir kudurmuşlar ki; kendi oynadıkları rezil futbola bakmadan, aldıkları beleş penaltıları saymadan, rakibin verilmeyen nizami gollerini hesaba katmadan bize saldırıyor deli gibi ve bunun sonucu olarak saldırıların hiçbirinde tutarlılık dahi yok. hani en azından o zeka parıltısını gösterseler içim yanmayacak ama saldırmayı bile beceremiyorlar lan hjaksfghdklg. şu anda açın ekşi sözlüğü bakın. hepsi böyle. karman çorman şeyler yazmışlar sinirden. hahahahahahhaha

    ulan biri de çıkıp delikanlı gibi demiyor ki, biz bu sene zaten hak etmedik şampiyonluğu diye.

    varsa yoksa:
    ama aksaray yeeaaa :(
    ama hakemler yeaaaa :(
    ama kaleciler yeeaaaa :(
    ama melo yeeaaaa :(

    ya arkadaş bu adamlar kadar mal bir güruh olamaz. galatasaray'ın bu sezon olası bir şampiyonluğunu aksaray ziyaretine bağlamak nasıl bir zekanın ürünüdür? tamam ben de nefret ediyorum hem aksaray'dan hem de içindekilerden. hatta bu ziyaret olayını da hiç tasvip etmedim ve bu sebeple abdürrahim albayrak'tan da tiksiniyorum. fakat bu fenerli kafası var ya bu fenerli kafası... işte o kafa adamı aksaray'ı savunmaya zorlar amk.

    bre beygir! galatasaray o ziyaretten sonra kaç tane maç kaybetti, kaç maçta hakkı kendi, kaç maçta aleyhine hakem hatası yapıldı ve bu esnada kaç tane senin lehine hakem hataları oldu, bunu hiç oturup düşündün mü? ulan kendi evimizde 2-0 önde götürdüğümüz başakşehir maçını 2-2 berabere tamamlayarak puan kaybettik allah'ın sığırı. madem aksaray ziyareti ile bize şampiyonluk sözü verildi. neden hükümetin takımı bizden puan aldı lan allah'ın davarı hiç düşündüm mü bunu? ah pardon düşünmek demişim, benim hatam! * hükümetin takımı lan bu resmen. kalesinde rte'den gol yemiş volkan babacan var hani! ya da ne bileyim, başkanı akp mitingine çıkan bir trabzonspor bize neden yatış yapmadı da adamlar bizi en kritik haftaların birinde 2-1 yendi? sonrasında da beşiktaş'a yatış yaptı? bunları neden konuşmazsınız sayın amına koduklarım?

    ya abi kafayı yiyecem yeminle. sonra kalkıp orda burda manipülasyon yapıyorlar, olası bir şampiyonluğumuza "aksaray yeeaaa :(" diye ağlayarak gölge düşürmeye çalışıyorlar. inşallah şampiyon oluruz da kutlamayı da aksaray'da yaparız aq. sonra da kudurmaktan kendinizi sikersiniz. öyle saça böyle tarak.

    galatasaray berbat başlayan bir sezonun ardından, 2 hoca ve muhtemelen 3 başkanla, dişiyle tırnağıyla, taraftarıyla, kazıya kazıya buraya kadar geldi ve şu an matematiksel olarak şampiyonluğun ve 4. yıldızın en büyük adayıdır. işte tüm bu nefret, tüm bu saldırı psikolojisi de bundan kaynaklanmaktadır. haftalar ilerledikçe, galatasaray şampiyonluğa bir adım daha yaklaştıkça bu öfke katlanarak büyümektedir. sezon başı g4l4t4s4r4y diye taşşak geçerken her şey çok güzeldi demi pezevenkler? şimdi galatasaray söke söke şampiyonluğa yürüyünce işler değişti değil mi ama? ne oldum değil, ne olacağım diyeceksin o yüzden.

    şimdi lütfen ağlama melis

    ha bir de son olarak: (bkz: konsantrasyon)

    not: iş bu entry aklı başında fenerbahçe taraftarı tenzih edilerek yazılmış olup daha çok paralı köpek kesimine hitap etmektedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın