resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 6934
    sanılanın aksine bu adam galatasaray'da sadece 1 yıl üst düzey top oynamıştır ve o da ilk senesidir. ve şu an galatasaray'da 4. senesidir. terimli sezonda alınan ikinci şampiyonluk hem galatasaray'ın hem selçuk'un kötü oyununu unuttursa da gerçekler böyledir.

    bu adam ilk senesi hariç oynadığı oyunla en fazla idare etmiştir. bu süre zarfında saç baş yoldurduğu onlarca maç sayılabilir. bu kadar leş futbol ortaya koyduğu yetmezmiş gibi tüm türkiye'nin gözü önünde saha içinde formasını çıkarıp tugay kerimoğlu'na verebilecek kadar da uçmuştur. allah var hamza geldiğinden beri fena oynamıyor ancak aldığı maç da hatırlamıyorum.

    nasıl ki ligdeki 17 takımın nerdeyse 17'sinin de forveti umut cloud'dan iyiyse 17'sinin en az 7-8'inin orta sahası da çakma xavi'den iyidir. hücumda bir şey veremeyince defansa verdiği katkıyla savunulur fakat maç başı 10 km koşmak dışında hiçbir şey görmeyiz.

    selçuk'la ilgili 2 tane de sözlüksel olay yazayım.

    şu adamı savunmak için paratorun ikinci senesindee melo'yu asanlar oldu. melo mancini'li sezonda sahaya taşak koyunca yeni kurban lazımdı. muslera mı? hayır o çok mantıksızdı. sneijder? takımın en iyisiydi. onlara savunmasız biri lazımdı ve mancini'yi seçtiler. neymiş efendim selçuk pozisyonunda oynamadığı için kötüymüş. pozisyonunda oynadığı için 3 metre öteye pas veremi...

    devam etme gereği duymuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın