resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 6686
    geçen gün burada cezalı olduğum dönemde söyle birşey yazmıştım eski başkanımız hakkında.

    ---alıntı---

    ayni senaryolari monserler faruk suren'e de uygulamislardi. kulube katki olarak verecekleri hicbiseyi olmayan bu liseciler ali tanriyar, alp yalman ve faruk suren sayesinde galatasarayin citayi yükseltip avrupanin zirvesine cikmasiyla liseciler büyük bir hoooop çektiler. sonuçta kulübün anayasasina göre kulüp onlarìn.

    tabi bu lisecilerin egemen oldugu dönemde 2. fatih terim dönemi de yasandi hani 50 tane transfer yapip basarisiz oldugumuz dönem. yani her basari yada basarisizligi fatih terime baglamanin da yanlis oldugu taa o zaman ögrenmistik.

    neyse ünal aysal bu liseci dönemden sonra çok büyük bir is hayati tecrübesini de kullanarak galatasaraya uzun yillardir özledigimiz avrupa basarilarini ve heyacanini bize tekrar yasatti.

    simdi ne diyor liseciler sürekli bok atiyorlar ünal aysal a. gencken arkadaslariyla prof. ali uras in odasini basip sen baskan olamazsin çünkü galatasaray lisesi mezunu degilsin diyen rahmetli özhan canaydin'a muhalefet ettiklerini gördünüz mü? varsa yoksa faruk süren ünal aysal. hadi lisecileri anlarim sacma sapan kulüp tüzügünü korumaya calisiyorlar ipleri ellerinde tutarak.

    peki diger galatasaraylilar? yani liseden olmayan gercek galatasaraylilar bu kadar saf olmayin, yatacak yeriniz yok!

    ---alıntı---
App Store'dan indirin Google Play'den alın