resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 6679
    başladığı işi yarıda bıraktı. zorluklara göğüs germek yerine gitmeyi seçti. kaçtı demem, saçma olur ama gitmeyi tercih etti diyebilirim.

    daha geçen ay başkanlığa aday olmasının mümkün olmadığını söylüyordu. ibra edilir edilmez yine adaylık düşünmesi tipik türk kurnazlığı gibi geldi bana.

    kaldı ki onca set çekildi bu kulübün önüne, geldiğinde aynen devam edecek bu durum. yine nefes aldırmayacaklar galatasaraya. bunu bile bile niye tekrar niyetleniyor, anlamadım doğrusu. hem de camiadan yeterli desteği alamadığını, arkadan hançerlendiğini söyledikten sonra. cumbaba karşı, hükümet karşı, muhalefet karşı, tff karşı, camia sırtından bıçaklamış, taraftarın yarısı terimci olduğundan dolayı karşı... neye dayanarak tekrar aday olacak?

    jurgen klopp haberine inanmak istemesem de aysaldaki isim takıntısı malumumuz. prandellide yaşadığı sıkıntının aynısını yaşamayı nasıl tekrar göze alır bilemedim. hamza hocayı harcayıp yine ne olacağı belirsiz bir hesabın içine girmek gibi bir niyeti varsa adaylığı daha da vahim olur.

    vehmetmekten başka yol bırakmıyor kendisi. umarım adaylık gibi bir düşüncesi yoktur tekrar. bir kere gitmişsen bırak orda kalsın o iş. başkanlığı bıraktığı güne kadar, hatta sonrasında dahi kendisini desteklemiş ve arkasında durmuş biri olarak, tekrar aday olması benim gözümde sadece onun seviyesini düşürecektir. hiç gerek yok bu atraksiyonlara başkan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın