• 11945
    her işte bir hayır vardır derler. belki başakşehir futbol kulübüne kaybetmemiz gerçekten hayırlı bir sonuç olmuştur.

    şöyle ki;

    hamza hoca bu takıma yakışan fakat tecrübesi yetersiz bir teknik adamdır. kaybettiği her maçtan kendisine büyük dersler çıkarmaya devam etmektedir. o özrünü dilerken ben içinde kopan fırtınaları yüzünden ve ses tonundan okuyabiliyorum ve eminim ki her dilediği özür sonrasında gece kafasını yastıga koyduğunda rahat bir uyku uyuyamıyordur. bu gibi durumlar ona büyük tecrübe katıyor.

    biz o gün başakşehir'i yenseydik ertesi gün belkide fenerbahçe gençlerbirliğine kaybetmeyecekti, bilemeyiz. futbolda en kötü şey göz boyanmasıdır. biz oynadığımız kötü futbola rağmen başakşehir'i yenseydik hiç kimse önümüzdeki kasımpaşa, gelecekte karşılaşacağımız trabzonspor ve beşiktaş gibi zorlu rakipleri görmezden gelip liderliğimizle övünecektik. ve gelecek hafta kasımpaşa'ya net olarak söylüyorum ki kaybedecektik.

    başakşehir maçından sonra hamza hoca'nın hırsını çok iyi okudum. "bu benim hatam ve bu hatayı düzeltip sene sonu şampiyon olacağız" diyordu. bu derece iddialı olan, hırsı gözlerinden okunan hocamızın kasımpaşa'ya puan kaybetme ihtimalini ben oldukça az görüyorum.

    ve işin bir diğer iyi tarafı kasımpaşa deplasmanını atlatırsak önümüzde belkide bir tek trabzonspor deplasmanı kalacak takımın yalnız kalacağı. mayıs ayı yaklaşırken türkiye'nin her bölgesi sarı kırmızı olacaktır zaten, deplasman korkusu yaşamadan atlatabiliriz o maçlarımızı. kalan x haftada xx takımınıda yenemiyorsak şampiyon olmayalım zaten diyeceğimiz 8 haftalık maratona çıkacak takım. bu bizim için büyük şans. kasımpaşa ve trabzonspor burada kritik haftalar.

    önümüzdeki kasımpaşa maçını yenersek önümüz açık. gerçekten çok aydınlık.

    artık en önemlisi hamza hoca'nın eline bir şans daha geçti. artık her şey onun futbol takımının elinde. bütün maçlarını kazanırsa rakiplerine bakmaksızın sezon sonu kupayı havaya kaldırabilecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın