• 11937
    insan susmak istese de susamıyor. şimdi öncelikle rakiplerin bedava penaltılarla ve hakem hatalarıyla kazandıkları puanları unutan renktaşım, gerçekten bu takımın şampiyonlu haketmediğini düşünüyorsan kendini bir sorgula. adalet duygunu, taraftarlık duygunu sorgula. alnının akıyla almış olduğu 52 puan ile, liderin 2 puan arkasında ki herhangi bir takım için sen şampiyonluğu haketmiyor diyorsan, kusura bakma boş konuşuyorsun.

    galatasaray düştüğünde kalkamıyor diyoruz. böyle bir taraftarı varken kalkması mucize zaten. akıllar fikirler terimlerde, aysallarda, buraklarda, selçuklarda, sabrilerde. yeter lan, tamam kapatın artık bu konuyu. amacınız ne?

    arkadaş biraz durun.durun ve düşünün. haftaya derbinin sonucu ne olursa olsun, kazandığı takdirde büyük bir avantaj yakalayacak bu takım. şu an şampiyonluk yarışına pamuk ipliği ile bağlı değil, hatta en büyük adayı. senin derdin bu olmalıyken, sen objektifliğinden ve bilgeliğinden ödün vermeyip "şampiyonluğu haketmiyor" diyorsun. tamam sen acı gerçeği söyledin ya tamam. bizim gibi romantik taraftarlara çaktın tokadı ya büyüksün. şunun bir ayırtına var. bu takım şampiyon olamaz demek başka, haketmiyor demek başka. hiçbir kimsenin taraftarlığını sorgulayamam, ama bunu demeye de hakkın yok.

    tanım: bu sene şampiyonluğu dibine kadar hakeden ve yürekten inanıyorum ki bunu başaracak olan takımdır. ha olamazsa mı? canları sağolsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın