• 446
    ilk yarı 0-0 tamamlandı.

    ilk 12-13 dakika muhteşem bir galatasaray vardı, nitekim selçuk ve burak'la iki net pozisyondan yararlanamadık. özellikle burak'ın karşı karşıya yaptığı aşırtma pozisyonunu değerlendirmesi gerekiyordu.

    fenerbahçe geri kalan dakikalarda oyunun hakimi gibi gözüktü, fakat inanın bana kuyt'ın, muslera'nın zınk diye tuttuğu topu dışında pozisyonları yok. sadece boşluk arayan, hata bekleyen bir hüviyetteler. bizim acilen telles'i beke kaydırıp, olcan yerine bruma & yasin ikilisinden biri ile kontratak futbolcuları dahil etmemiz lazım. ileriye doğru sneijder, burak, yasin, bruma gibi hücuma çabuk çıkabilen adamlarla 2'ye 2, 3'e 2 veya 2'ye 3 gibi çok tehlikeli ani ataklar yakalayabilir, golü de böyle bulabiliriz.

    zira duran top dışında gol atacakmışız gibi durmuyoruz hiç. hatta duran topu bulabilmek için bile doğru düzgün atak yapmamız lazım, son 5-10 dakika bildiğin geri yaslandık.

    hakan balta 40'tan sonra hep yerdeydi, muhtemelen koray & hakan değişikliği olacak. hamit'in tehlikeli yerde kaptırdığı topa müdahale edeyim derken hem kart gördü, hem de sekmeye başladı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın