aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 3518
    bu tribün grubunun son yıllardaki mottosu galatasaray üzerinden prim edenler topluluğuna dönüşmüştür.

    tribünsel manadaki hatalarından bahsedersek:

    -ota boka kendilerine nasıl pay biçerizin peşine düşerler bkz. başarılar gelir geçer asaletin bize yeter falan diğeri herkes gider biz kalırız.

    iki besteye de bakın hep kendilerini överler.

    -tribünden galatasaray markalı ürünler yerine kendi ürünlerini giyerler bir marifetmiş gibi. tabiki buradan büyük paralar götürürler.

    -kendi kemik tribünlerinin ortlama yaşı 20'dir. ya üniye yeni başlamış ya da 2. sınıf ne kadar adam varsa toplamışlar. he bi de eski topraklar var onlar daha fena çok derine girmeden, tribün işini bilen galatasaray'a gerçekten gönül vermiş çok adamı şutladılar.

    bakın istanbul'a gelen sağlam avrupa kulüpleri (hemen aklıma gelen schalke ve dortmund) geldiler burada 2500 kişilik tribünde şov yaptılar. bugün istanbul'a gelen bursa eskişehir gibi takımlar yine 2500 kişilik deplasman tribününde şov yapıyorlar bütün maç onları dinliyoruz.

    ben kendimden pay biçeyim. ben galatasaray'ı 3 yıldır tribünde kovalayan birisi olarak eski ultraslan olsa hala güney kendi 10-15 kişilik ekibimle mi takılırdım? hayır 2002-2008 ultraslan'ı olsa ben 3 yılımı da pegasus'da geçirmiştim. eski kapalıdan çıkan insanlarla biraz konuşun bu mevzuları bir dokunun ve bin ah işitin. ultraslan 25.000 kişilik ali sami yen'den 50.000 kişilik kadıköy'den daha çok ses çıkartan tribünü yok etti. ultraslan 2000 kişi ile gidilen kadıköy deplasmanında şov yapan tribünü yok etti.

    ultraslan artık kendileri hariç herkesin nefret ettiği 3-5 örümcek kafalının eline kalmış bir rant kapısı. her maç küfür ediyorm onlara karşılarında kim varsa onu destekliyorum ve biliyorum yok olacaklar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın