resim
İsmail Kartal
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:63
Uyruk:Türkiye
  • 209
    8 mart 2015 fenerbahçe galatasaray maçı'ndan önce istifası mümkün değildir. zira o maçta fenerbahçe yenilirse bir suçlu gerekecek. o suçlu da aziz yıldırım ismail kartal olmalı.

    eğer maç öncesi istifa eder ve maç da kaybedilirse bu defa ersun yanal'ı son derece gerizekalıca sebeplerle kovan aziz yıldırım suçlu hale gelecektir.

    galatasaray maçı kazanlırsa ismail kartal görevine devam eder ve kahraman yine aziz olur. her ikisi için de kazan kazan durumu yani.
    kaybedilirse aziz yıldırım ismail kartal'ı kovar ya da arkasında durur... aziz yıldırım için kesin kazan, ismail kartal için ise rüzgarın esiş şekline göre kazan veya kaybet durumu oluşur.

    fakat biliyorsunuz ki bunlar bizi bağlamıyor.
    biz bu defa fenerbahçe'yi hakemler engellemezse kadıköy'de yenip yolumuza devam ederiz.
    sezon başında açıkcası galatasaray'ın şampiyonluk şansını pek yüksek görmüyordum. ancak hamza hoca'nın ikinci maçından beri şampiyon olabileceğimize inandım. şampiyon olamasak bile hamza hoca doğru işleri yapıyor ve onunla devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum. üstelik de ben bu adamın sneijder konusundaki açıklamalarından ve de fatih terim ile ekip arkadaşı sonra kesinlikle kulübün kapısının önünden geçmemesi gerektiği fikrindeydim. gerçekten ersun yanal'ı tercih ediyordum, zira en azından o galatasaray'a bir yanlış yaptıysa bile el oğluydu. hamza hoca gibi içimizden gelip de yanlış yapmamıştı. ama hamza hoca egolarından sıyrıldı. herkesin gönlünü kazandı, hatalarını telaffi etti ve iyi top oynattı. gerçekten kadroyu kullanması ve oynattığı futbol ile bir üst düzey hoca imajı sergiliyor. takıma ilerleyen yıllarda bir yatırım yapılacaksa bu yatırımı hamza hoca'nın yönlendirmesine gönlüm rağzı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın