• 3371
    kulüp hisselerini satarak gelir kaynağı yaratmaması gereken yönetim.
    ünal aysal zamanında da kulüp hisselerinin satılmasına çok sinirlenmiştim, fakat işte elin aklı sizin aklınızdan üstün olabiliyor. adam bedelli sermaye artışı yaparak kulübün mali yapısını toparlamayı planlıyormuş. yani o satışın bir amacı vardı. nitekim satılan hisselerin de önemli bir kısmı geriye toplandı.

    ancak kulübün hisselerini satıp borçlara yatırmak bana kendini yiyen yılanı hatırlatıyor.

    madem durum altın hisseleri satmayı konuşacak kadar kötü, ana branş ve ana gelir kaynağı olan futbolu ayakta tutar ve diğer branşları gerçekten amatör seviyeye indirirsiniz. bu sayede sağlanacak senelik 70 milyon liralık tasarrrufla beraber mali yapı düzeldiğinde de amatör branşları teker teker planlı biçimde tekrar profesyonel hale çevirirsiniz.

    şu an yabancı sınırı kalktı denebilir. en azından türkiye piyasasındaki kara borsa fiyatlarını kıracak hale geldi. doğru gözlemci aktivitesiyle 1-2 milyon eu oyuncu maaşı aralığında fiyatlarla şimdikinden iyi bir takım kurulabilir. yüksek maliyetli ve gereksiz futbolcuların kontratları teker teker sona eriyor. hamit, gökhan, engin, dany, eboue...
    galatasaray bu fırsatı iyi değerlendirsin. planlı 3-4 transfer yapsın. hamza hocayı elinde tutsun. hem daha güçlü bir takım oluruz. hem de zamanla kesilen sakalımız daha gür çıkar.

    neyse durup durup bu fikri yazıyorum sözlüğe.
    vaktim olduğunda ne zaman spor gündemine göz atsam mali yetersizliklerimiz ön planda.
    insanda sneijder, futbol falan düşünecek pozitif enerji kalmıyor dolayısıyla.
    3 büyükler kahvelere, kıraathanelere futbolu öğrettiler, bu gidişle yakında iktisatı da öğretecekler...
App Store'dan indirin Google Play'den alın