• 3360
    amatör şubeleri bir süreliğine komple basketbol, voleybol dahil kaderine bırakması gereken topluluk. amk senede 90 milyon lira maliyeti varmış amatör şubelerin. bu turgay demirel dediğin adamın olduğu basketbola yatırım mı yapılır amk?

    mali yapımız düze çıkana kadar bana göre tüm bu paralar borç ödemeye ayrılmalı. sonrasında amatör şubeler teker teker ele alınıp ihya edilmeli. örneğin ilk sırada basketbol varsa adam gibi bir salon inşa etmeli. sağlam bir bütçe oluşturmalı. federasyon seçimlerine etki edilmeli.uygun ortam yaratılınca da o şube profesyonel, kendi kendini idame ettirebilir bir hale sokulup rekabete girilmeli. bu şekilde basketbolda, voleybolda rekabet edecem derken hem eşit olmayan bir ortamda kendi paramızla rezil oluyoruz, hem de kulübün mali yapısı gün geçtikçe siki tutuyor. yani bunca dinazor kıyamet tellallığı yapıyorsa muhtemelen neslin sonunu getirecek meteor oldukça yaklaştı. önlemini almak lazım.

    ve ayrıca tabi ki serdar aziz transferine ne bu gün, ne yarın, ne yabancı sınırı varken, ne yabancı sınırı yokken tek kuruş para ayrılmamalı. amk önümüzdeki sene yedekte bekleteceğimiz semih, koray ve emre can gibi 3 tane taş gibi türk stoperimiz olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın