resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 1319
    tarzıyla sorunum yok. sonuçta bağımsız bir birey. nasıl istiyorsa öyle takılabilir.

    siyasi görüşüyle sorunum yok, zaten bir iş adamı. hükümetle arasını iyi tutmaya mecbur.

    benim derdim bu adam yönetici olarak galatasaray'a ne veriyor. zamanında kısa bir entry karalamıştım hakkında (bkz: #1583788)

    ancak;

    galatasaray kurulduğu zamandan bu yana sadece başarıyı hedefleyen bir kulüp olmadı. aynı zamanda galatasaray lisesi ve üniversitesi ile beraber belli ilkeler doğrultusunda hareket eden bir kültür yuvası oldu. hiç bir dönemde kendi kimliğinden taviz vermeyerek türk sporunda hedeflerin çıtasını belirledi.

    işte bu noktada vergi cezasıymış, ekonomik durummuş, stadın metro sorunuymuş... tüm bu yöneticileri ilgilendiren problemler galatasaray illkeleri doğrultusunda çözülmek zorundadır. hangi hedef doğrultusunda olursa olsun hiç bir yönetici galatasaray'ı çizgisinden uzaklaştırmaya cürret etmemelidir. edene de adnan polat tarifesi uygulanmalıdır.

    duygun yarsuvat...
    abdürrahim albayrak...
    ve artık diğer ilgililer, bunlar her kimse...

    bana göre kara listeye eklenmesi gereken isimler.
    zira yönetici olarak gelmelerinden itibaren geçen 2 aylık süreçte, galatasaray tarihinde görülmemiş ölçüde politikacılara yaranma, siyasetten çıkar bekleme, kulübün karakterli duruşunu hiçe sayma ve camiayı küçük düşürücü hareketlerle bundan sonra elde edilecek her türlü mali başarıyı zan altında bırakacak girişimlerde bulunma gibi galatasaray kongresi ve taraftarınca aska kabullenilmemesi gereken bir tarzı benimsediler.

    sen kendi büyüklüğüne güvenmezsen büyük olamazsın.
    merak etmesinler. siyaset galatasaray'a ceza kesebilir. ancak bunu yaparken kendine de zarar vereceğinden sen karakterli durup taraftarının desteğini istersen, o ceza galatasaray'dan çok kesene zarar verecektir.

    tayyip erdoğan'ın deyişiyle...
    velev ki öyle olmadı...
    bu taraftar galatasaray'ı ikinci ligde de destekler. yeter ki galatasaray galatasaray olmaya devam etsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın