resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:82
Uyruk:Türkiye
  • 6325
    1 milyar servetim var, ben çalışayım çabalayım sonra taraftar gözü ile 3-5 yüz milyon külübe vereyim, vereyim ki külüp borçtan kurtulsun diye.

    meşhur aig hisseleri vardı, bana bunları al dediler, almazsan batarız dediler, ben bunu aldım sonra külübüme verdim evet 10 milyon dollar parada kazandım, ama bana suçlamalarda bulundular " efendim, ünal aysal galatasaray'ın sırtından para kazandı " dediler, neyse.

    sonra yıl 2011 külüp bitmiş, batmış her spor branşı neredeyse iflas etmiş, hatta futbolda uefaya katılıyorsak başarı olarak görülmekte, basketbol mu ? taraftar unutmuştu durumu, rakiplerimiz arayı o kadar açmıştı ki bana başkan ol dediler, zaten hedefimde vardı ve bende oldum kabul ettim, rekor oy ile başkan oldum.

    ilk icraatım futbol takımına fatih terimi getirmek oldu, futbol takımına redezayın yaptık, mağlumunuz o sezon 16 tane rakibimiz şike yaptıkları için yakalanmış hatta fenerbahçe başkanı hapiste,beşiktaş yöneticisi,teknik direktörü hapiste,futbolcular hapiste yani alayı şike yapmış, futbol federasyonu bu duruma birşey uydurmak için süper final diye uyduruk birşey getirdi neyse o sezon 10 puan farkla ligi önde bitirdik, sonra süper finalde bu puanlar yarı yarıya indi, puan farkı 5 oldu, alayını yendik şampiyon olmamız için fenerbahçenin stadında fenerbahçe ile en kötü berabere kalmamız gerekiyordu, neyse maç berabere bitti şampiyon olduk, sahada kutlama yaptık.. taraftar sahaya daldı, stad cevresinde polis ile çatışmaya girdi hatta benzin istasyonunu yakıyorlardı ki polis otolarını kundakladılar neyse bizim kupayı vermemek için ışıkları söndürdüler, ben dedim rahat olun kupayı almadan gitmyecez, futbol federasyonu felan " efendim kupayı stadınızda " alın dedi, bizim apo ise bb'ı aramış o da emir vermiş ve kupayı aldık. neyse ben o apoya zaten kıl oluyorum ya o ayrı mesele.

    sonra ki zamanlar gerek iktidara, siyasetçilere, rakiplere şikeçilere ayar verdiğim için pek sevilmedim, türkiyeyi değiştirmek yani özüne döndürmek istedim medeniyet,batıya açılmak istedim ama türk zihniyeti daha doğrusu ülkeyi yönetenler doğuya çalıştıkları için pek sevilmedi sonradan zaten medyadan kara propaganda yapmaya başladı bana gel kurtar diyen heriflerde bunlara uyunca kongre kararı alarak başkanlığı bıraktım, şimdi benim yapmadığım borçlara ben yapmışım gibi anlatılıyor ! anlatanlar ise borç yapanlar.

    bir ünal aysal böyle geldi aslında. daha diğer şübelere girmedik, 7 şübe ile şampiyonlar ligine katıldığımızı anlatmadım daha.

    unutmadan; fatih terim ile sorun vardı ben güneye tekneye gittim kafa dinlemek için sonra 2 saat sonra televizyonda gülümseyerek bize düşman olan tüpçü ile imza atıyordu milli takımının başına geçmek için oysa ben ona 4 maç demiştim zannedersem bb emir vermiş gene, ya belçika da kral var ama türkiyede padişah varmış bir türlü alışamadım neyse.

    edit:

    neyse basketbolda rakipler milyonlarca yatırım yaparken biz ise kısıtlı imkanlarla şampiyonluğu ve avrupayı zorluyorduk, sonunda erkeklerde 37 maç yenilmedik şampiyon olduk, ergin ataman gibi bir galatasaraylıyı külübe getirdik, yaptık avrupada bayanlarda şampiyonlar ligi şampiyonu olduk hemde fenerbahçeyi yenerek, ne koymutur ama onlara değil mi ama.

    edit2: marka değerine çok önem verdik, öyle ki dünyada ilk 20ye girdik bunu başardık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın