• 13
    hassasiyetle yaklaştığım ve "teneke kupa" bakış açısına sahip olanları esefle kınadığım kupadır. bu sezon allah nasip eder ve 4. yıldızı takarsak bu kupayı da kazanmayı kesinlikle çok istiyorum.

    "fenerbahçe 150 yıldır türkiye kupasını alamıyor :))))" geyiği yaparken iyiydi ama, ne oldu bir şekilde aldı adamlar sonra 4 büyükler içerisinde kupayı en uzun zamandan beri alamayan takım durumuna düştük. ben bu kupaya değer veriyorum arkadaş, bence çok güzel bir olay. teneke kupa diyen de inşallah zamanında fenerbahçe ile bu konuda hiç dalga geçmemiştir. işte bu yüzden de allah roberto mancini'den gani gani razı olsun. fatih terim iyi güzel lafım yok kendisine ama 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarında 2-1'lik skorlarla kaybedip grup aşamasına bile kalamadığımız sivasspor ve 1461 trabzon maçlarında cidden kahrolmuştum. mancini reyiz de 2-2'lik gaziantep bşb. maçında bizi öldürüp öldürüp diriltti ama sonucu harika oldu.

    velhasılıkelam, o kupayı bana getirin. 4. yıldızı da takalım "duble" yapalım. bu kupayı en çok almış olan takımız, şımarıklık yapmayın unvanınıza sahip çıkın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın